Gå til innhold

De Siste Dagers Lekegrind


Anbefalte innlegg

Kongen hadde behov for høyteknologiske tjenere som alltid var garantert å kunne finne frem til noen de kunne leke med og dette krevde at tjenerne hadde tilgang til avansert kunstig intelligens.

Tiden kom da "Noen av de få" utvalgte på toppen fikk utdelt hver sitt spesialutstyr som ingen andre mennesker hadde, dette utstyret gav informasjon til dem hvor de kunne finne noen de kunne leke med, og denne informasjonen var alltid 100% korrekt.

I Terminator filmen så fikk hver robot en "digital maske" hvor de kunne se med egne øyne delvis den ekte verdenen men med et "overlay" av digital informasjon som fortalte dem hvor de kunne gå for å finne seg et leketøy de kunne leke med.

Disse få mennene på topp fant alltid frem til leketøyene og de utførte tjenester for kongen. De tok på seg sitt høyteknologiske utstyr og vandret inn til de fattige rundt om i verden (Som ikke hadde dette utstyret) og de begynte å lete etter noen å leke med og de fant det med en gang med 100% nøyaktighet.

Det var ingen beskyttelse mot disse få mennene på topp som hadde dette høyteknologiske utstyret (Drevet av kunstig intelligens) og hver gang disse gikk ut på "et tokt" i et fremmed land, så letet de etter noen de kunne leke med og fant det med en gang, hver eneste gang.

I et av de "fattige landene" gikk det en "agent" med sitt høyteknologiske utstyr, og han fikk "hjelp" av sin kunstige intelligens til å gå rundt gatehjørnene uten å bli sett av feil folk og uten å bli tatt for å være der på feil vis, og den agenten fant til slutt frem til leketøyet sitt og utførte sin lek der uten å bli tatt av noen som helst.

Han gikk så ut derifra og dro hjem igjen til sitt land og lo hele veien.

Idiotene som satt igjen der ble til idioter fordi de trodde at datamaskiner bare var en enkel ting som var skapt for regneark og ingenting mer enn det. Derfor undervurderte de den tingen litt for mye.

Idiotene gikk inn på Elkjøp og så en datamaskin så lo de og sa "Det der er ikke viktig for oss" så gikk de hjem og fokuserte på den grønne skogen istedet.

Senere skulle det vise seg at det BARE var datamaskinen som betydde noenting som helst, og alt annet var uviktig. Inne på elkjøp kom det to magnet-mennesker som var som to motpoler, når den ene vandret vest, vandret den andre øst og den visste at den måtte vandre østover når den andre vandret vestover. Det var matematisk umulig å treffe på hverandre.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter det hadde gått 10 år så hadde sjefen utviklet et brutalt system som forsøkte alle kombinasjoner av produktet som skulle produseres (inne i en virtuell boble) og etter maskina fant løsningen som kom den beste bilen ut som resultat og sjefen fikk monopol på den beste bilen som noensinne kunne produseres i hele universet og all konkurranse tok slutt, verdensøkonomien ble helt forandret fra hva den var, der var millioner av bedrifter som ikke likte at de produserte utdaterte produkter mens sjefen produserte det beste som kunne oppdrives i hele universet.

Ned veien kom det en Lada fra sovietunionen og på andre siden en sort ugjenkjennelig bil som så ut som et romskip.

Verden var på tur til å nå et balansepunkt med frihet og en følelse av å være hjemme.

Endret av SanneOrdForDeg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...