Gå til innhold

PlayStation 5 har solgt 50 millioner eksemplarer


Anbefalte innlegg

Chris93 skrev (2 minutter siden):

Hva er greien med å drite på plattformen folk spiller på? Hvorfor skal mengden noen koser seg ha noe med det å gjøre? Jeg merker ikke noe forskjell på hvor mye jeg koser meg på konsoll mot PC der jeg spiller samme spill? 🤔

Driter ikke på noen, kommer bare med fakta. Har vært pc-spiller selv i 20 år og brukt hundretusener på å tyne ut det som var av FPS. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Guybrush 3pwood skrev (1 minutt siden):

Driter ikke på noen, kommer bare med fakta. Har vært pc-spiller selv i 20 år og brukt hundretusener på å tyne ut det som var av FPS. 

Hvilke fakta? At noen jager høyest mulig ytelse betyr ikke at alle gjør det. Og hvilken relevans har det for hvor mye man koser seg?

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Guybrush 3pwood skrev (20 timer siden):

De fleste jeg kjenner spiller på konsoll og har ikke har pc. Flertallet av gamere generelt spiller også på konsoll, pc spillere er i mindretall og sikker derfor de absolutt må fremheve seg med fleste bilder i sekundet i hver diskusjon.
ALT bør spilles på konsoll, hvertfall om man skal kose seg. Pc har jeg kvittet meg med for lenge siden. En kompis kjøpte pc for en stund siden for å spille på. tidenes bomkjøp sa han selv og gikk tilbake til konsoll. 
Gamepass er oppskrytt til de grader, og ja jeg har det selv av og til for å spille flysimulator.  Betaler, har det i nesten en måned, får refund og repeat. Så har det jo helt gratis faktisk. En sjelden gang får man et day 1 spill, og så skal man jo like akkurat det spillet også. Skjønner seriøst ikke hypen rundt gamepass når eneste grunn er day 1 spill . PS plus premium er like bra, har det men bruker det sjelden.

God kverulerende konsolljul Fleskelars :) 

Foretrekker du RTS og FPS på konsoll i steden for PC?? Personlig synst jeg konsoll bare er best på racing, sport og plattform.

O RLY? - Wikipedia

Lenke til kommentar
svenka skrev (1 time siden):

Foretrekker du RTS og FPS på konsoll i steden for PC?? Personlig synst jeg konsoll bare er best på racing, sport og plattform.

O RLY? - Wikipedia

Smaken er som baken, du liker ditt og jeg liker datt. Same same. Ting går kjappere med mus og tastatur på RTS og FPS men det betyr lite for kosen sin del. Spiller man E-sport så er jo pc helt klart å foretrekke

Endret av Guybrush 3pwood
Lenke til kommentar
Fleskelars skrev:
Problemet med konsoll er at man går glipp av utrolig mange kule indie-spill . Må være så ærlig å si at veldig mange indie-spill har gitt mer spilleglede enn de fleste hjernedøde , hjerteløse , sjelløse og hodeløse AAA-spill .
Er ganske mye bra indiespill på konsoller. For tiden spiller jeg Spirittea på Switch. En liten perle. " enn de fleste hjernedøde , hjerteløse , sjelløse og hodeløse AAA-spill ." Stor enighet der!
Lenke til kommentar
Baldini skrev (På 21.12.2023 den 1:19 PM):

Ikke rart i hele tatt. Har man en grei PC, trenger man ikke Xbox. Har man en dynge PC er det kjekt med Xbox. GamePass over alt. Er man glad i Sony sine exclusive spill (inkl meg selv) selvsagt har man en PlayStation da. Enn så lenge, da Sony bringer flere og flere spill over til PC. Jeg har også GamePass og en rå PC, da kjøper jeg jo ikke en Xbox som står til pynt eller... ? :p

Noen har mer enn en tanke i hodet og velger heller "Ja takk, begge deler". Det vil si PS5, Xbox, Switch og en kurant gaming PC. Selve plattformen trenger man ikke å ha et religiøst forhold til da jeg er mest opptatt av spillene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...