Gå til innhold

Hvor i Asia burde jeg reise


Anbefalte innlegg

Jeg og min kjæreste skal reise i 3 uker i juli, hvor burde vi reise med tanke på regntid?

Vi ønsker også å snorkle, bade på streder som kan minne om Maldivene, gå fjellturer(treger ikke være så lange turer), se fossefall og fin natur og gjerne en storby.

Vi tenker å reise 4 forskjellige steder og gjerne velge land som ikke er så dyre, altså maldivene er uaktuelt.

Er det noen som har reist mye i Asia og har noen anbefalinger?

Lenke til kommentar
Annonse

[1] Random productId 5438689 from global

Vil anbefale Koh Samui, øy i Thailand. Der kan du komme tett på den lokale befolkningen, eller holde deg på turiststeder og attraksjoner om du foretrekker det. Ingen problemer med å komme i kontakt med folk, fra mange kanter av verden. Kort vei til enda mer eksotiske øyer, kun en båttur unna. Total fred om du vil eller mer travle småbyer om du liker det. På tre uker om sommeren (fra midten av juli ca) hadde vi tilsammen 30 minutter med regn. Jeg har lengtet tilbake hver dag siden.

Lenke til kommentar

Koh Samui er et godt tips da det er blandt områdene i sørøst-asia med "motsatte sesonger". Der er regntiden oktober-desember. Et annet godt tips ikke langt unna er den mindre Kho Tao. Der er mye dykking der.

Et annet område med motsatte sesonger er rundt Bali som har regntid fra desember til februar. Her gjelder det å raskest mulig komme seg unna sørlige Bali som er turisthelvete. Det flyter av søppel på strendene og man kan ikke gå rundt uten å bli tilbudt narkotika og småjenter. Kom dere nordover på øya eller til øyene østover. Lombok er en stor øy hvor dere kan finne fjell og fossefall.

På båtturen over til Lombok går båten antagelig innom noen av de 3 små Giliøyene. De har ganske forskjellig klientell. Trawangan er partyøya for backpackere (en del av banana pancake trail), Meno er den rolige for enkle bryllupsreiser og Air er mer normal med mest lokal kultur. Det er tilbud om dykking mellom øyene, men jeg ble ikke veldig imponert. Det holder med litt snorkling fra stranden for å se havskillpaddene der.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...