Gå til innhold

Hvordan finne jobb for et halvt år MENS jeg er i utlandet?


Anbefalte innlegg

Kanskje noe forvirrende tittel, men jeg er på utveksling i England fram til 5. januar, og må deretter tilbake til Bodø.

 

Jeg har tilbud om master i England neste år som begynner i September, så i den anledning tenker jeg å jobbe hjemme i Bodø fra midten av Januar fram til midten av August (kan komme inn en måned tidligere med student visum) siden jeg skal flytte ut av Norge og trenger å spare opp litt til det.

 

Det viser seg derimot å være overraskende vanskelig å finne utlyste jobber som starter i Januar, og alle Facebook-gruppene om jobb i Bodø viser seg å ikke være aktive, og bedriftene jeg prøver å kontakte i Bodø svarer meg ikke per e-mail.

 

Er det noen andre ting jeg kan prøve for å finne jobb selv om jeg for øyeblikket er i England?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok ikkje så mange som aktivt lyser ut slike korttidsstillingar/vikariat. Så direktekontakt for å høyre om dei har bruk for deg frå januar og fram til sommaren er nok det beste. Er nok ein del bedrifter som har arbeidsoppgåver dei kan sette deg i sjølv om dei ikkje har sett behovet for å lyse ut.

Epost er kanskje ikkje den beste måten å ta kontakt på, her kan det nok være meir effektivt å ringe ettersom du ikkje berre søker om jobb, i mange tilfeller vil du også måtte be om at det blir laga ein jobb til deg.

Kva type jobbar er det forresten du søker etter? Søker du etter jobbar som kan fungere som arbeidserfaring som er relevant for faget du skal ta master i? Eller er du berre ute etter ein heilt ordinær kortidsjobb utan spesielle kompetansekrav?

Lenke til kommentar

Egentlig bare for å ha levebrød mens jeg er i Norge. Hadde lyst å prøve å ikke ta opp mer studentlån, og heller spare det til masterfaget.

 

Jeg tok kontakt med en gammel sjef, og hun ba meg ta kontakt igjen i Desember, men det ser lyst ut! Hun har masse kontakter, så i det minste kan jeg få hjelp med å finne ut hvem jeg burde ta kontakt med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...