Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kommunikasjon face to face


Anbefalte innlegg

Hva gjør man når ektefelle overhodet ikke kommuniserer ansikt til ansikt? Alt går via sms, messenger og div apper. Har prøvd å tatt det opp mange ganger, at vi må snakke sammen skikkelig. Men, ender alltid opp i krangel, så trykker vi oss som regel enige via messenger...  Er dette vanlig?  Hvorfor er det så vanskelig å si hva man mener direkte til hverandre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å akseptere at noen er flinkere enn andre til å kommunisere ansikt til ansikt.

Noen synes det er lettere å uttrykke seg skriftlig enn verbalt. Det kan være angst og/eller usikkerhet som er knyttet til det å kommunisere verbalt ansikt til ansikt. Å være sosial må øves på, etter min mening. Å presse noen til å verbalt kommunisere, vil bare gjøre det enda vanskeligere. I Trygge rammer, uten press, så vil det være lettere. 

Lenke til kommentar
Tingeling skrev (24 minutter siden):

Hvorfor er det så vanskelig å si hva man mener direkte til hverandre?

Du mener: Hvorfor er det så vanskelig for meg og min partner å kommunisere verbalt med hverandre om viktige ting?

For å svare på det spørsmålet er det behov for mye mer informasjon fra deg (og din partner), om hva som konkret skjer i løpet av den typen konversasjon du viser til. Av åpenbare årsaker er det ikke mulig å gjennomføre dette på et forum.

Selvfølgelig kan vi spekulere, men da blir det med det; spekulasjoner uten løsninger.

Derfor anbefaler jeg et par sesjoner med partaerapeut. Det er vel brukte penger under forutsetningen at dere faktisk har tanker om å fortsette forholdet. Hvilket man for så vidt også vil kunne finne ut sammen med en parterapeut.

Lenke til kommentar

Takk for svar. Tar det med meg videre.

Utrygt? Angst? Tja, nei, etter over 20års samliv vil jeg si vi begge er relativt trygge på hverandre. Så er nok ikke der det ligger.. Kanskje behovet for en tredjepart er der ja, så en parterapeut kan nok være en god idè. Ikke at jeg ikke har foreslått det tidligere, men kanskje jeg må presse på mer.... Ell er det innafor? Presse noen til noe de ikke vil....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...