Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Urdu eksamen nivå 2 trenger hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg skal ha eksamen i urdu nivå 2, men forstår ikke hvordan jeg kan forbrede meg. Vennen min hadde nivå 2 hvor de spurte han om pakistan, kulturen, historien osv. Er det noe jeg kan lese for å forbrede meg? Blannet annet ønsker jeg å lære ord som kan skape mer flyt i det jeg sier. Det andre problemet er skriftlig hvor jeg er ganske stresset. Jeg har hørt mange har fått 3ere og 4ere hvor jeg ønsker å få 5, men helst 6. Grammatikken er en del av hele bildet, de ser også etter innhold så jeg lurer på hvordan jeg kan skrive en tekst for eksempel med god innhold. Vil være veldig takknemlig for deres hjelp!

Endret av yee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!
Jeg hadde urdu nivå 2 eksamen nylig nå i mai. Jeg har også en del venner som har hatt det og det virker det som det er veldig mye variasjon i hva de spør deg om på muntlig. Hvilken karakter satser du på muntlig? Uansett går det ganske bra med de aller fleste, selv om det er variasjon i hva de ulike sensorene vektlegger. Mange gjør det mye bedre enn de forventer også, fordi terskelen egentlig ikke er så høy som man tror. Sensorene mine var kjempehyggelige og hjalp meg underveis og føltes mer som en avslappet samtale enn eksamen. Jeg vet ikke om det er ulikt hvor man har eksamen, hvilken kommune skal du ha i? Men ja det stemmer det du sier at de aller fleste får bedre karakter muntlig enn skriftlig. Selv fikk jeg to karakterer høyere i muntlig enn skriftlig, men det var forventet for min del. 

Bare spør om du lurer på noe mer!

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

@ArshadHameed22 Tusen takk for hjelpen, det hjelper mye bare at du svarer. Jeg satser for 6er i både muntlig og skriftlig. Jeg har til nå fått 6ere i alle mine standpunktfag og trenger å fortsette slik for å komme inn på studiet jeg ønsker og jeg er redd for at urdu karakteren kan kanskje komme i veien. Jeg skal ta det i viken, Lørenskog tror jeg? Men øvde du til eksamenene både muntlig og skriftlig? Liksom så du videor leste bøker om pakistansk historie og hvordan man skal skrive bra? Hvis du er komfortabel med det kunne jeg ha fått også vite karakterene dine?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...