Gå til innhold

Kommentar: Betre enn på lenge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke at jeg er uenig i at det nye Hellblade-klippet var skuffende fattig på gameplay, men de viste jo frem gameplay på The Game Awards i fjor.

Jeg er ganske fornøyd med årets presentasjon. Starfield leverte til de grader. Noen kule annonseringer i Star Wars Outlaws, Path of the Goddess, Clockwork Revolution og South of Midnight +++.

Sitter for så vidt igjen med en følelse av at de har kommet dit de burde ha vært i 2021, men samtidig føles det som om de endelig er i gang på ekte. Blir bra med Starfield om snaue tre måneder.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Det kjem frå rollespelveteranane hos Bethesda, studioet bak The Elder Scrolls: Skyrim, eit spel som har selt over 30 millionar eksemplar." 

Todd Howard kommenterte i går i et intervju med ign at det var solgt 60 millioner kopier av skyrim.

 

Denne kommentaren føyer seg inn i den rekken av misfornøyde gamere som bestandig skal finne noe som er galt. 

Det er for meg veldig merkelig å skulle oppsummere en slik showcase og da kun skrive en setning om hva man synes om starfield. Som tross alt er fokuset til xbox og lagt frem som det store høydepunktet i år. Som hadde en 45 minutter lang deep dive med kommentarer og gameplay i massevis, blir i oppsummeringen tildelt ei setning om at det var en solid demonstrasjon. 

Da vet man at det spiller ingen rolle hvordan man presenterer ett spill, noen vil bare fokusere på de tingen man ikke liker uansett. 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...