Gå til innhold

Referanser. Bruke to stykker fra samme arbeidsplass eller bør det være to ulike?


Gjest c59aa...006

Anbefalte innlegg

Gjest c59aa...006

Jeg har lenge vært ansatt i vikarbyrå og har tre ulike steder jeg har jobbet ekstra mye de siste to årene. Den ene plassen har hatt svært høy vikarbruk og jeg er usikker på om jeg har skilt meg nok ut blant såpass mange at de kan gi en fullstendig referanse. Den andre plassen har leder sluttet og jeg føler jeg "maser" om jeg kontakter han når han ikke jobber der lenger, og ikke minst fordi jeg "bare" har vært vikar. Sjefen over han igjen har hatt lite å gjøre med de ansatte.

Det nåværende stedet jeg jobber har jeg vært ved to ulike avdelinger og har derfor to ledere som har jobbet med meg over en viss tid. Kan jeg bruke disse selv om selve arbeidsplassen er den samme?

Anonymous poster hash: c59aa...006

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

klart du kan bruke de, i det andre tilfellet angående "masing", om du tar kontakt med sjefen over han du snakker om som har sluttet, så kan det jo tenkes at 'han' vil ta kontakt med daværende leder å forspørre seg, dessuten er det din videre jobb karriere for livet det er snakk om, jeg tror da din tidligere avdelingssjef vil ha forståelse om du tar kontakt å spørr om det er greit å bruke han som referanse. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

det er fult lov og og spørre, og helt innafor og spørre personer som ikke lenger har stillingene de hadde som gjorde de relevant til og være din refferanse, jeg har en kolega som jeg jobbet med i 2015 som enda vil ha meg som refferanse når han søker jobb , av den enkle grunnen at han har vært 1 plass siden da, jeg har byttet jobb siden da flere ganger. min kone er og ofte refferanse for tiligere annsatte som hun har vært sjef for, og hun er heller ikke i jobb samme plass. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...