Gå til innhold

Demonen gjør snille om til rasister


JunkPotato

Anbefalte innlegg

Det er bare én person demonen frykter, det er de snille. Hvorfor frykter demonen de snille? Fordi det å være snill er den største kredibilitet som eksisterer.

Det å bli sett som en rasist er jo et av de mest skadelige ting en snill person kan få meddelt av demonen og demonen bruker denne ofte.

Dersom du er en snill person og du sier noe som får deg til å bli misoppfattet som en rasist gang på gang, da kan det være at demonen arbeider på ryktet ditt.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det å være "rasistisk" eller ha fordommer mot folk som ser annerledes ut er egentlig veldig naturlig. Det er et konsept som går langt tilbake. Og ligger vel i premisset for at vi er der vi er i dag. Hadde antilopene kommet med åpne armer til løvene så hadde de blitt utryddet. Det at det fortsatt eksisterer i dag handler vel om at det er noe vi har med fra urmennesket, og at vi ikke allerede er blandet. I Asia bor asiatere, i Norge bor nordmenn. Vi kan blandes, ja, og det hadde ikke vært noe annet enn positivt. Vi hadde blitt rikere alle sammen. Men det er en grunn til at det er som det er også. Det er noe som må kjempes for/imot hele tiden. Vi skulle også stoppet krig i verden under Romertiden, for da måtte vel vi mennesker ha lært. Men til tross for det har det vært en del uenigheter og konflikter og kriger siden da. Hvorfor ble det slik, da vi vet bedre? Skal det bli slutt på alt dette tror jeg mennesker må bort fra jorden og AI og roboter ta over. Hvis ikke en eller annen pøbel programmerer inn rasisme og krig i AI-en da....

Lenke til kommentar

Demonen ønsker å lure deg inn i tekniske debatter som egentlig ikke er ditt spesialområde, fordi da kan han ta vekk noe av troverdigheten din dersom du taper i et tema du ikke er interessert i. Dette er et triks demonen benytter for å ta deg vekk fra det du egentlig er ekspert på å snakke om.

"Haha" sa demonen når mannen tapte i en debatt han ikke var interessert i, så sa demonen: "Nå vil ikke folk lengre tro deg på det andre temaet heller"

Akkurat som demonen hadde planlagt.

Endret av JunkPotato
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...