Gå til innhold

Facebook varslet meg om deaktivering av annonsekonto.


DimSum

Anbefalte innlegg

Er på jentetur i syden for tiden og plutselig fikk jeg mld fra Facebook om at annonsekontoen min er deaktivert pga brudd på retningslinjer. 

 

Jeg visste ikke engang at jeg hadde annonsekonto, jeg aner ikke hva som har skjedd for jeg er jo bare en vanlig privat bruker og aldri annonsert eller noe som helst. Har sittet i hele natt for å finne ut av dette men det er ingen måte å få det omgjort på, kontoen min er ikke deaktivert men jeg er nå livredd for at de skal gjøre det og, jeg så at virusbeskyttelsen på pc hadde gått ut så jeg lurer på om et virus/hackere har kommet inn og misbrukt et eller annet. 

 

Kjøpte abonnement på virusbeskyttelse og nå får jeg ikke gjort mer. 

Facebook trenger jeg for å ha kontakt med jobb, barnehage og skole og nettverket mitt, uten det så er ting mye vanskeligere! Og også flaut å si at jeg har blitt kastet ut av Facebook synes jeg... 

Trodde jeg hadde en vanlig brukerkonto men jeg har en Meta bedriftskonto? Aner ikke noe om sånt...

Hjelp, hva har skjedd? Noen tanker? ☹️

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nei, dette var dessverre en reell henvendelse. 😣 Kjenner at dette virkelig var kjipt, skjønner ikke hva som kan ha skjedd. 

 

Jeg har tydeligvis en bedriftskonto men jeg har da ingen bedrift og ingen annonser, og Facebook gjør det UMULIG for folk å henvende seg, man får EN sjans hvis man havner i trøbbel, da kan man sende inn en melding via en slags anke-link vedrørende saken, men det er ingen frem og tilbake kommunikasjon. Det er kun den ene mld du kan sende og så sender de deg den endelige avgjørelsen og da må man bare godta det uansett. 

 

Helt forferdelig dårlig, og man kan aldri få seg en Facebook konto noen gang igjen. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...