Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Skjært cylinder på lett sykkel?


roi77

Anbefalte innlegg

Har da en aprilia rs125 2010 som en dag begynte å ruse seg voldsomt, drog da ut bensinrøret og den stoppa. Men når jeg starta den igjen kom det voldsomt med røyk, slik var det i en månede. 

Etter dette ville den ikke gå over 7k turtall når den var varm, da kvelte den seg selv bare. Men etter en stund gikk det igjen å gå over 7k, vet ikke hvorfor da... men jeg kjørte opp på 10k så hørte jeg en lyd som hørtes ut som sveising, tok in clutchen med en gang, men det var en ekstrem banke lyd eller sånn kakk kakk kakk lyd. Mistenker at den er skjært, men går å kjøre den så vet ikke. Lyden er nedenfor.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan være en gåen simmering ved veivaksel som har ført til den høye tomgangen (Falsk luft) og at den muligens har fått girolje inn den veien som har gjort at den lagde mye røyk.

Det kan også være at forgasser er tett, heng i en fjær osv... men det forklarer ikke røyken.

At den er skjært med diverse følgeskader er ikke så rart når den har hatt feil blandingsforhold, jeg vil tippe veivlager er gåen og at det er derfor du hører en sveiselyd og sansynligvis så er veiv og sylinder ødelagt også, kjenner ikke til denne sykkelen, men regner med det er en vannavkjølt 2 takter? sylinder kan nok hones, om det ikke er Nikasil belegg i den.

Hadde en TS50X engang hvor jeg fikk en jalla Simmering fra MC deler som gjorde at det kom mye røyk og at den hadde høy tomgang, da lekk det fra simmering og inn i veivhus, altså det lakk girolje inn i veivhus.

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...