Gå til innhold

Ipod Photo Cache - Itunes til ipad - sekvensfeil


Anbefalte innlegg

Egentlig bare rot. Jeg har 11000 bilder på pc og skal kopiere dem til 2 nye ipad air 2022 slik at kona og jeg har likt sett. Bildene er i undermapper (ca. 11000) til "itunes bilder".  Men når ovf til ipaden er gjort oppdager jeg at nesten alt er kommet i feil mapper.

Det er logisk at det er nevnte Ipod Photo Cache som er kilden til rotet. Derfor slettet jeg alt i den (omtrent like mange GB som bildene.) Synkronisering på nytt etter at jeg hadde tømt bildene på ipaden ved en "dummy synkronisering" til/fra en helt tom mappe. Det trikset hadde jeg lært for mange år siden.

Som sagt så gjort, alt ser greit ut nå, men det tok timer å overføre 11000 bilder nå mot kanskje en drøy halvtime når cache er oppdatert. Og jeg ser at cache nå inneholde omtrent like mange GB som bildene igjen. Dette gjelder cache på pc, men jfr. lagring på ipad er ikke cache overført i det hele tatt, kansje med unntak av en fil til slutt i cache, nemlig Photo Database. Usikkert om hvor den evt. ligger på ipaden.

Spørsmålet mitt gjelder hvordan jeg skal unngå samme rot i sekvens når jeg tilfører nye bilder senere? Er det fornuftig å slette Photo Database før nye overføringer, eller hele Ipod Photo Cache? Er det noen mulighet å oppdatere/kontrollere Cache eller evt. Photo Database på pc (før ovf.)?

Endret av xlarge
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...