Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tipse om kriminell familie


Gjest c32c3...329

Anbefalte innlegg

Gjest c32c3...329

Jeg skal være kort, men i kort vet jeg om noen som er kriminelle, de har familiært bånd til noen nær meg. jeg lar det være ved det pga mulige følger når man først poster noe på nett.

De driver med salg av ulovlige substanser, det er da innad i en familie som holder på. Saken er at den eldste har dratt med seg den nylige myndige broren sin med på disse ulovlighetene, og satt han i kraftig gjeld ved å hva jeg bare kan anta er å lure vedkommende. Familien til den yngste har funnet ut av dette via venner og bekjente som sier at den yngste har ligget halvdød på flere fester dopa ned.  De konfronterte da eldste broren og han blodnekter, samtidig som han er høy og truer også sin egen familie med å si at det kommer folk for å ta lillebroren.  Lillebroren har fått en liten "støkk" i seg over det hele, og er tilsynelatende over det hele og vil ikke ha noe med broren sin å gjøre lenger. Men! en annen bror som er nær vedkommende som er nær meg sier noe annet, de har bare blitt bedre på å skjule det.

Jeg har 3 politibetjenter i min familie, og jeg har eksplisitt sagt at jeg ALDRI vil høre om disse menneskene tidligere da jeg ble introdusert for dem, ettersom jeg ikke ser de annet enn kanskje 1 gang i året, men jeg så i det første sekund at dette er kriminelle mennesker.  De er utad veldig hyggelige mennesker, men det er alle slike folk i slike settinger jeg først ser de i.

Fikk jo selvfølgelig overhøre dette på en sammenkomst, og har hatt en klump i magen siden.. Alle fibrene i kroppen min sier at jeg må tipse politiet ( ikke min familie) om disse menneskene, jeg føler at det er min plikt rett å slett..  Samtidig vrir jeg meg unna da jeg aldri har noe å gjøre med disse, og må kanskje se de 1 time ila et år. Det kan gå sjeldnere også.   Men jeg vet at dette vil balle på seg og gå utover flere nære av mine "nære" mennesker ettersom hele den siden av "familien" er kriminelle.. Enten det gjelder svart arbeid, lure nav og slike "mindre alvorlige" hendelser.

 

Tips og råd anyone?

Anonymous poster hash: c32c3...329

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Anonymt tips til politiet er vel på sin plass? 

De som driver med slikt har nok trolig vært i kontakt med politiet tidligere på ett eller annet vis, så det kan til og med hende dem er klar over det. 

Så hvis du føler mye på det, så anbefaler jeg deg å tipse politiet om saken. 

Er omsetningen dems stor nok, så hold deg vertfall langt borte fra dem. Folk har blitt drept/slått ned/trakasert for mindre. 

https://tips.politiet.no/web/

Endret av Bjerknez
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest 7054e...31c

Mitt råd er å ikke gjøre noe som helst. 

Jeg har selv tipset politiet om narko - og fikk i mange år ekstremt ubehagelige trusler fra dette miljøet. Så ille var det, at jeg tilslutt havnet på psykiatrisk sykehus en uke på grunn av panikkangst og stress medfølgende dette. For å gjøre lang historie kort. 

Man skal ikke undervurdere kontaktnettet til yrkeskriminelle i Norge. De har ofte kontakter over alt. Så selv om du tror du er anonym så er du kanskje ikke like anonym som du tror. Bare detaljene du oppgir i denne tråden er nok til å identifisere deg. Så jeg hadde endret innlegget kraftig om jeg var deg. 

Etter min erfaring - har jeg lært at man ALDRI skal tyste på slike banditter. Det koster mer enn det smaker. Du sier de har unger. Da vil barna høyst sannsynlig barna bli underlagt barnevernet. Resultatet der sjelden sunt i lengden. Men selvfølgelig; å omgås kriminelle miljøer er heller ikke spesielt sunt. 

Ofte løser slikt seg av seg selv. Du er garantert ikke den eneste som vet om dette. 

Selv 1 time kontakt i året er 1 time for mye. Forsøk å kutt dem fullstendig ut. Er det familie av barn i klassen din - at kontakten er deretter. Så kan det selvfølgelig bli vanskelig mtp barnebursdager og lignende. Da hadde jeg kanskje vurdert å tipse allikevel; fordi det kunne gått ut over mine egne barn. Da blir saken annerledes. Da mine barns sikkerhet og trygghet står på spill. Men ALDRI oppgi navn eller identifiser deg selv om du tipser. Vær ekstremt smart i måten du gjør dette på. Kanskje et postlagt maskinskrevet brev med ekstremt få linjer er nok. 

Anonymous poster hash: 7054e...31c

Lenke til kommentar
Gjest 7054e...31c skrev (2 timer siden):

- Mitt råd er å ikke gjøre noe som helst. 

- Man skal ikke undervurdere kontaktnettet til yrkeskriminelle i Norge.

- Så selv om du tror du er anonym så er du kanskje ikke like anonym som du tror.

- ALDRI skal tyste på slike banditter.

- Ofte løser slikt seg av seg selv.

- Du er garantert ikke den eneste som vet om dette. 

- kutt dem fullstendig ut.

Helt enig i dette.

Det er bare å rygge ut av dette, snu deg, gå videre. Gi fullstendig F og hold fullstendig kjeft i alle sammenhenger. Kommer det noen gang opp et spørsmål skal du bare svare - "Det der vet jeg overhode ikke noe om".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...