Gå til innhold

Det neste Assassin's Creed-spillet heter visstnok Mirage – kommer til våren


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke "back to basic" i det hele tatt!!!

Uten en god historie, er det egentlig ikke AC, bare et vanlig action spill med det samme navnet for å prøve å kapitalisere på navnet.

Storyen til flere av hovedspillene tilbake til AC3 har egentlig ikke hatt noe med AC gruppen å gjøre i det hele tatt.

For all del, Valhalla er et bra spill (noe repetiv though, og klatringen er ikke like bra som i Odyssey), men storyen er den verste jeg har sett. Og ser ikke ut som storyen til det nye spillet er noe særlig bedre.

Skulle gjerne ha utfordret Ubisoft til å ta AC spillet som det er i dag (for det er et bra spill) også lage noe totalt nytt. Vær modig, ikke vær så jevlig feig og bare gå i de samme fotsporene hele tiden. Nytt spill med en helt ny story og nytt univers. Gjerne også legge til at man kan spille med en kompis, for demmes online forsøk har sugd hardt for å si det mildt (forståelig nok siden AC har for lite variasjon til å klare å lage noe slikt bra).

Lenke til kommentar

Liker det jeg ser her. RPG delen av Assassins Creed var "ok", men det gikk utover stealth delen av spillet og det endte opp med å gå ifra å være ett snikespill til å være ett hack n slash spill. Vil gjerne se ett nytt AC spill med mye mer fokus på sniking hvor man blir belønnet for å være flink å snike.

Bryr meg ikke om dialogvalg. I min mening er det greiere om man kan bare gå å prate med noen så høre ferdig hva de har å si slik som de gamle spillene. Da trenger jeg bare sånn halvveis å følge med uansett :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...