Gå til innhold

PS5 foreldrekontroll - kommunikasjonsrestriksjon på "ikke begrens"


Anbefalte innlegg

Noen som har erfaring med bruk av foreldrekontroll på Playstation og kan hjelpe med at jeg ikke får godkjent guttungen til å spille Plants vs Zombies Garden Warfare 2 på PS4 og PS5 pga. restriksjoner på kommunikasjon?

PS4 står på gutterommet og er hovedmaskinen til guttungen. I stua står en PS5 som jeg benytter. Kontoen min er satt som forelder til guttungens konto. 

I familieadministrasjon er dette valgt:

På aldersnivå for PS4 har jeg økt aldersnivået for å være høyere enn aldersgrensen på spillet, til og med satt som "ikke begrens" uten at det hjelper. Aldersnivå for PS5 får jeg ikke økt høyere enn alderen på kontoen, altså 9 år.

På «Nettverksfunksjoner» -> «Kommunikasjon og brukergenerert innhold» har jeg satt «ikke begrens».

På «Tillatte spill» gjelder «Spilling» denne innstillingen gjelder kun for PS5-konsollen. Selv med "Deaktiver PS5-koonsollbegrensninger midlertidig" aktivert så får jeg melding om at "You are too young or don't have the correct permissions to access online features". På PS5 har jeg fått godkjent Rocket League, men får ikke godkjent Plants vs Zombies Garden Warfare 2 verken på PS4 eller PS5.

Noen forslag?

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

min er erfaring fra ms sine systemer er at enkelte spill ser på konto alder og overstyrer til strengere aldersbegrensning en hva man selv setter i systemet , jeg tror Plants vs Zombies var et at spillene jeg hadde problemer med selv, løsningen ble og la jr spille via min konto på titler som ikke ville virke. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...