Gå til innhold

Tilkobling til canon a200


Anbefalte innlegg

Jeg har et Canon Powershot A200. Det funket fint helt til plutselig tilkoblingen ble død. Jeg har prøvd å reinstallere, og får, etter å ha installert driveren, beskjed om å koble kameraet til usb-porten i connection modus for å avslutte installasjonen. Når jeg gjør dette skjer det ingenting. Når jeg starter et program som fulgte med, RemoteCapture, og det ber om det skal koble til kameraet, vises kameraet under "detected camera models". Men når jeg trykker "ok", kommer feilmeldingen, "Camera not detected" opp.

Noen luringer der ute som kan hjelpe meg?

Endret av moleman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen år siden jeg brukte 98 og kjenner ikke softwaren til kameraet heller, så det jeg sier blir langskudd i tåka..Men 98 er jo veldig gammelt så det skulle ikke forundre meg mye om når du logger deg inn på Windows Update(finn "Windows Update i "Start"), etter det jeg nå skjønner er en ny install av 98, så vil det dukke opp en mengde ting som 98en din trengeri disse nye tider, som jeg antar du mangler. Har du lagt inn ALLE drivere fra Cannon CD?

Og ikke minst, har du lagt inn ALLE drivere til hovedkortet ditt?(Du vet, ALT blir borte når man formaterer..) Om ikke, så ligger løsningen der. Hvis driver CD til hovedk. er borte, gå til produsentens hjemmeside, finn kortet og last ned hele pakka til kortet.

Og var du innom enhetsbehandling(Start/ kontrollpanel/system/enhetsbehandling)og fant alt OK, ja da er det sannelig ikke lett å svare uten å ha maskinen i hånda. Kanskje prøve en annen kabel? Og har du prøvd kameraet på en annen maskin?

Edit: Hvordan er bios? Sjekket og evnt. oppdatert?

Endret av egerstud
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...