Jump to content
Sign in to follow this  
Kennet_H

ASUS ZenBook UX430 Ingen disk.

Recommended Posts

Hei.

 

Finner plutselig ingen disk på min ASUS ZenBook UX430.

Den booter bare til Bios.

 

*Har tatt ut og inn m2 SATA systemdisk.

*oppdatert dato/klokkeslett

*flashet siste Bios.

 

Finner ikke noe utstyr på noen av SATA portene i bios, men det er kanskje ikke noe annet enn system disken som skulle dukket opp der?

 

 

Tror dere det bare er SSD som har død, så det holder å kjøpe ny? Eller er det mer sannsynlig att det er noe annet som er problemet?

 

 

Så over alle kontaktene som var synlige, når jeg hadde den åpen, men var ingen  ting, som virket løst.

 

Forslag til hvordan Jeg kan feilsøke?

Share this post


Link to post

Merkelig, prøvde og sette disken i ett asus PRIME Z270-P  nå, å da gikk bare den til BIOS, å det sto no bootable device der.

Når jeg tok ut M2 sata disken, så bootet den stasjonere fra den vanlige system disken sin, uten problemer.

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...