Gå til innhold

Noen anime fans der ute?


Anbefalte innlegg

Heihei!

 

Er det noen her som selv synes dere kan kalle dere selv som anime fans? Ser at en del folk rundt omkring på forumet her som har valgt en Naruto avatar, noe som tyder på at det faktisk er noen fans her. Noen som har noe og si? Som hva folk ser på, hvilke som er best også videre...

 

Jeg har bare sett 6 hele animer (eller var det fler??), og det er masser av serier jeg har startet på som jeg egentlig ikke har fått sett ferdig.

I tillegg er det flere serier som sendes på TV Tokyo som jeg følger med på:

 

1. Naruto

2. Chrno Crusade

3. Digi Charat Nyo

 

Skal prøve å ta igjen serier som Tokyo Mew Mew, Narutaru, InuYasha (ikke kjangs...), slik at jeg kan følge med på dem på ugivelsesdatoen. :dribble:

 

Jeg for min del har konsentrert meg om å få lastet ned masser av anime før jeg ser på dem, noe som har ført til at arkivet vårt (mitt og en til sitt) har vokst til 200+ GB :wow: . På tide å begynne å se på noe snart kanskje? :D

 

Uansett, skal begynne å se så fort jeg har fått spilt meg "ferdig" med FFXI... :dribble:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
trodde ikke den var komt ut enda da?

 

snowdog: Ghost in the shell

Wonderful Days er ute for full pupp den! Ghost in the shell er også en genial film, eller tenker du på serien (SAC)? Ganske interesang serie om jeg skal si det slik. :yes: Virker det som i allefall. Sett de første 7 episodene.

Lenke til kommentar

Hikk hakk, anime er jo digg da, så mye bra humor :D

 

uansett, serier jeg liker:

Trigun

Cowboy Bebop

Berserk

Serial Experiments Lain

Neon Genesis Evangelion (også kalt NGE)

FLCL

Escaflowne

Ghost In The Shell

Gundam (så å si alt)

Macross

Outlaw Star

Rurouni Kenshin

Slayers

Full Metal Panic

Heatguy

Hellsing

Infinite Ryvius

Noir

Ranma

Vandread (spesielt stage2)

X TV

D.N.Angel

Rah Xephon

Bubblegum Crisis

Photon

Scryed

Shaman King

Tokyo Underground

Witch Hunter Robin

 

hmm.. tror det var alt... uansett kan du få litt ideer ved å se over LISTA mi ;)

 

EDIT: memisis86, de tenker kansje på "KITE", digg film forresten :D psykovold! :thumbs: og ja, Ninja Scroll var bra, støtter deg der!!

 

Snowdog: jeg vil anbefale "Vampire Hunter D Bloodlust" , scifi-vampire-goth-tema, veldig hyggelig film ;)

 

Og hvis EN av dere jævlene anbefaler NARUTO til noen tror jeg jeg kommer til å spy ned på tastaturet mitt, MAKAN til ELENDIG serie :thumbdown:

 

kansje jeg skal ta med filmer jeg digger oxo... i morra....

Endret av xthal
Lenke til kommentar
Og hvis EN av dere jævlene anbefaler NARUTO til noen tror jeg jeg kommer til å spy ned på tastaturet mitt, MAKAN til ELENDIG serie :thumbdown:

Smak og bedrag... Jeg liker naruto jeg. Men det viser seg at det fins de som er STERKT imot denne serien. Hvorfor? Vet ikke. Men det har seg sånn at de som synes godt om denne serien, liker den svært godt, mens de som er negative og ikke liker denne serien brått blir svært negative... Virker det som da.

 

Uansett, en norsk fansub til naruto er på vei er straks oppe, og uansett om dere liker det eller ikke, så er jeg en del av det. Selvfølgelig, vi kommer ikke bare til å oversette naruto, men også en del andre serier.

 

Forresten så har det kommet en ny serie nå: Yumeria. Den første episoden kom ut om fredagen og oversettes av anime-junkies. Les mer om denne action/ecchi serien på ANIDB, og hent torrents fra Anime-Junkies. Satte akkurat den første episoden til nedlasting. Skriver snart hva jeg synes!

 

En ting til for Pycnopodia: Greit nok, conker er kul fordi han er conker, han er unik. Ingen kan noensinne mislike han! :no: . Slik er det med anime også. Men som sagt, smak og bedrag.

 

PS: Det er en del anime jeg ikke ser på, for det er en del som rett og slett ikke er mulig å finne underholdende.

Lenke til kommentar
Noen som vet noe om Neon Genesis Evangelion? Err'em bra? Funker dubbinga (antar det er dubbing, takler ikke japansk hvining).

 

Fra somethingawful har dem en liten tråd om en oppfølger... hvordan var "den første (serien?)", var det bare tull eller hva mener forstå-seg-på'erne?

NGE er genialt, en av de første animeseriene jeg så, men fifan va bra! :thumbs:

Jeg har den på originalt japansk, ettersom jeg synes dub er noe som skulle vert forbudt (vi vil jo ikke bli som tyskerne som tom. dubber pornofilmer)

 

Har ikke peil på hva dem snakker om på SA, men jeg tror dem babler om "End Of Evangelion", alternativ ending til den noe sopp-psyko endingen som serien egentlig har :ermm:

 

Alt i alt, en noget anderledes anime som anbefales på det sterkeste, tar et par episoder å sette seg inn i, men sånn er det jo vanligvis da ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...