Gå til innhold

Er det logisk å finne ben i entrecôte?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Entrecote er kjøttstykket som ligger under ribbeina. Du kan få kjøttstykket med eller uten bein.
image.png.f02f12caa670fa197e369181b404fc1a.png
Her har de valgt å beholde ribbeina - mens du ser entrecotestykket ligger under. 

Hvis det er dårlig arbeid fra kjøttprodusenten, kan det ha blitt kuttet litt feil - slik at deler av ribbeinet har fulgt med kjøttstykket. Det kan også forekomme at beinsplitter havner i kjøttstykket. 

Det er mangel på storfekjøtt i Norge, så mange produsenter har importert mye kjøtt fra Tyskland i sommer. Derfor kan det oppstå litt variasjoner utfra det man vanligvis er vant med.

Men det skal ikke være normalt å finne ben i en renskåret entrecote.

Skrevet
Milhouse85 skrev (58 minutter siden):

Entrecote er kjøttstykket som ligger under ribbeina. Du kan få kjøttstykket med eller uten bein.
image.png.f02f12caa670fa197e369181b404fc1a.png
Her har de valgt å beholde ribbeina - mens du ser entrecotestykket ligger under. 

Hvis det er dårlig arbeid fra kjøttprodusenten, kan det ha blitt kuttet litt feil - slik at deler av ribbeinet har fulgt med kjøttstykket. Det kan også forekomme at beinsplitter havner i kjøttstykket. 

Det er mangel på storfekjøtt i Norge, så mange produsenter har importert mye kjøtt fra Tyskland i sommer. Derfor kan det oppstå litt variasjoner utfra det man vanligvis er vant med.

Men det skal ikke være normalt å finne ben i en renskåret entrecote.

Takk. Da ble det logisk. Var redd det var litt av en tann da jeg ikke fikk sjekket hva det var.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...