Gå til innhold

Er det logisk å finne ben i entrecôte?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Entrecote er kjøttstykket som ligger under ribbeina. Du kan få kjøttstykket med eller uten bein.
image.png.f02f12caa670fa197e369181b404fc1a.png
Her har de valgt å beholde ribbeina - mens du ser entrecotestykket ligger under. 

Hvis det er dårlig arbeid fra kjøttprodusenten, kan det ha blitt kuttet litt feil - slik at deler av ribbeinet har fulgt med kjøttstykket. Det kan også forekomme at beinsplitter havner i kjøttstykket. 

Det er mangel på storfekjøtt i Norge, så mange produsenter har importert mye kjøtt fra Tyskland i sommer. Derfor kan det oppstå litt variasjoner utfra det man vanligvis er vant med.

Men det skal ikke være normalt å finne ben i en renskåret entrecote.

Lenke til kommentar
Milhouse85 skrev (58 minutter siden):

Entrecote er kjøttstykket som ligger under ribbeina. Du kan få kjøttstykket med eller uten bein.
image.png.f02f12caa670fa197e369181b404fc1a.png
Her har de valgt å beholde ribbeina - mens du ser entrecotestykket ligger under. 

Hvis det er dårlig arbeid fra kjøttprodusenten, kan det ha blitt kuttet litt feil - slik at deler av ribbeinet har fulgt med kjøttstykket. Det kan også forekomme at beinsplitter havner i kjøttstykket. 

Det er mangel på storfekjøtt i Norge, så mange produsenter har importert mye kjøtt fra Tyskland i sommer. Derfor kan det oppstå litt variasjoner utfra det man vanligvis er vant med.

Men det skal ikke være normalt å finne ben i en renskåret entrecote.

Takk. Da ble det logisk. Var redd det var litt av en tann da jeg ikke fikk sjekket hva det var.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...