Gå til innhold

Strømsgodset Toppfotball


stc887.2.0

Anbefalte innlegg

Wikheim hadde vært en solid oppgradering i dag, men tviler også sterkt på at han ikke havner i en bedre liga.

Uansett skulle jeg gjerne sett at vi brukte overgangsvinduet til å hente inn en ny angriper. 

Har jo mistet to forsvarsspillere også, uten å erstatte dem. Men, føles ikke så viktig å styrke i det området.

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen regel uten unntak, men svært ofte opplever jeg at hjemvendte spillere ikke er like sultne lenger og ikke lever opp til forventningene.

Da blir de gjerne for dyre sammenlignet med hva de bidrar med sportslig. Men de som er i aldersgruppen 25 - 29 er det annerledes med, de kan rekke et utenlandseventyr til og kan da bli salgbare så lenge de presterer......

Lenke til kommentar
Superteale skrev (1 time siden):

Ingen regel uten unntak, men svært ofte opplever jeg at hjemvendte spillere ikke er like sultne lenger og ikke lever opp til forventningene.

 

Jeg er ikke med på den tanken helt. Trur ofte mer det er at man tenker tilbake til de gode årene før de ble solgt men glemmer at de har tapt seg og man blir da automatisk skuffet når man tenker på hvordan de var før de gikk ut og hvordan de var i BL med Ciljan f.eks men da hadde han 9 andre på samme lag som var bedre og skjulte evt mangler. Pluss steinharde kunstgressbaner som vannes i stykker. er uvant for de som kommer hjem.

 

Men dette varierer jo stort og fra spiller til spiller.

Lenke til kommentar

Jeg tror det ofte er en mental greie. Etter suksess i Norge drar man ut full av selvtillit, men takler gjerne ikke det å ikke være omgitt av det vante og trygge, og å måtte håndtere en annen kultur, et annet språk og mye tøffere konkurranse. Så kommer de tilbake (gjerne etter et halvveis mislykket opphold i Danmark) som skadet gods og når ikke opp til hva de en gang var. 

Apropos mislykkede utenlandsopphold så ser jeg Pellegrino er uten jobb og gjerne vil spille for Godset. Om man kan finne plass til han på banen (i riktig posisjon) og i budsjettet (betal han pr målpoeng) så kan det virkelig være vinn-vinn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Svarte faen, hva er det vi egentlig prøver på? Overtilpasser oss til motstander og legger om til 3-5-2 og skaper ikke en dritt i 70 minutter. 

Vi går altså fra 7-2 borte mot Glimt, der vi spiller supernaivt, som om vi var på Marienlyst, til å superkynisk legge om til samme formasjon som det dårligste hjemmelaget i ligaen, for å "ta ut to spisser" mot S08. 

Det er er jo faen meg ingen rød tråd i hvordan vi ønsker å fremstå på bortebane. Det var ikke en kjeft som visste hvordan de skulle bevege seg i forhold til hverandre første 45. Alle bortekamper fremstår som en unik mulighet til å pisse bort relasjoner som fungerer. Vi fant en oppskrift som fungerte mot Viking. Hvorfor ikke dyrke den? 

Her er det faen meg noen som har leika for lenge med magnetene på taktikk-tavla. Grusomt. 

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...