Jump to content

Roedgata

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)
 1. Har jo gått gjennom 3 operasjoner og vært mye ute de siste åra. Det er først nå han har fått skikkelig orden på kroppen og flere kamper på rad fra start. Når det gjelder Friday og kjærleik, så sitter jeg og venter på en spillersang basert på låta til the Cure. Den er jo så å si ferdigsnekra ut av boksen It's Friday, I'm in love
 2. Dumt hvis vi splittes i to leire. Personlig har jeg hverken tid eller lyst til å følge med og skrive i to tråder om akkurat samme tema. Har ingenting imot FD, annet enn at det virker en smule provisorisk og at aktiviteten ikke har tatt helt av der inne heller, hverken i Godset tråden eller norsk fotball generelt. Regner med at ett av stedene kommer til å dra ifra og bli det naturlige valget over tid, forutsatt at folk ikke holder det ene alternativet over det andre og er villige til å bytte. Er vel ingen prinsippiel eller praktisk grunn til å velge det ene over det andre, såvidt jeg kan se.
 3. Nordnes klager på en offsideavblåsning som ikke betyr noe som helst. Odd taper jo den påfølgende duellen og er ikke i nærheten av å bli fratatt noen målsjanse. På grensa til klovneaktig å kalle det en fatal dommerfeil. Nesten like komisk å legge skylda på dommeren for et mål imot pga. et, i hans øyne, feildømt kast midt inne på Odds halvdel. Dette er ikke i nærheten av å være match- avgjørende situasjoner. Har hatt sansen for Nordnes jeg, men han mangler tydeligvis evnen til å stå med rak rygg og tåle et tap på en dag der de taper fortjent. Forøvrig er det helt forbanna deilig å være på Marienlyst og sitte med en følelse av at Godset har kontroll og bør vinne- kamp etter kamp. Det er noen år siden sist. Høydepunktet for meg var, nok en gang, Tobias Gulliksen. Han er ikke ferdig utvikla som toppspiller og har noen små mangler i enkelte faser av spillet, men jeg blir helt revet med av frekvensen, innsatsen og innstillinga. Han er selve symbolet på det positive som foregår i klubben.
 4. Med fare for å jinxe i både huet og ræva, men med 3p mot Odd har vi kontakt ganske høyt opp på tabellen..
 5. 30 nye billetter har blitt gjort tilgjengelig for Stabæk-fansen, som nå har fått totalt 60 billetter. Gøy med bortesupport, men likevel skuffa over at interessen for å gå på kamp er såpass laber her i byen. Vi har jo tidvis spilt underholdende og god fotball hjemme i år.
 6. Bakenga ut med det som ser ut som en skikkelig strekk. Kjipt for Bakenga som virkelig er på gang, men om noe, blei vel sjansene for poeng på onsdag akkurat en smule bedre.
 7. Det værste med GU-forumet er at det kunne blitt redda, hvis de ansvarlige bare hadde tatt kritikken innover seg og snudd i tide. Er jo egentlig der vi alle hører hjemme, men dette får gå. Det viktigste er at vi fortsatt har et fungerende forum for oss som er i overkant opptatt av SIF, med høy takhøyde, men forsonlig tone og et visst nivå av saklighet. Det mener jeg vi etterhvert fikk på plass på vgd og det håper jeg vi kan fortsette med her. Og hello, sitat-knappen virker! På mobil og all ting...
 8. Bra initiativ, stc. Forhåpentligvis får vi med oss resten av Godset - supporterne over hit etterhvert Lukter nesten planlagt gradvis nedstengning av vgd, den nye løsningen tatt i betraktning.
×
×
 • Create New...