Gå til innhold

AustadMessi

Medlemmer
 • Innlegg

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

AustadMessi sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

 1. Gunnarsson helt ute og sykler. Få innpå Leifsson til pause, hvis ikke blir det straffe og/eller rødt kort på Gunnarsson
 2. Yes! Tror Pelle føler han har noe uoppgjort i Godset. Tror også han har god kjemi med BP og HVL. Kjør!
 3. Wikheim hadde vært en solid oppgradering i dag, men tviler også sterkt på at han ikke havner i en bedre liga. Uansett skulle jeg gjerne sett at vi brukte overgangsvinduet til å hente inn en ny angriper. Har jo mistet to forsvarsspillere også, uten å erstatte dem. Men, føles ikke så viktig å styrke i det området.
 4. Sant. Blir uansett spennende å se hvordan hele kjedeeffekten ender opp. Inter sier de skal ha to spisser inn for Lukaku. Spekuleres i Zapata fra Atalanta. I så fall skal jo både Dzeko og Zapata erstattes for to ambisiøse lag også. Dette kan bli moro.
 5. Fortsatt ikke noe ny klubb på Wikheim? Ender vel kanskje i Danmark,, men gir ikke opp håpet før noe skjer:) Forresten noen som vet status på Dio? Er vel også uten klubb nå?
 6. Inter erstatter trolig Lukaku med Dzeko. Ingen upgrade akkurat.
 7. Kastrati på vei til Odd. Mye overgangsvirksomhet i Eliteserien generelt. Kommer vi til å hente noen? Kunne trengt en offensiv spiller til. Gjerne en ving som også kan vikariere som midtspiss.
 8. Tror vi har mer å tjene på at han blir i Real og spiller nok kamper til å løse inn alle bonuser. Heier på det først, og så et salg til Arsenal senere med noen få videresalgskroner i tillegg😅
 9. Stusselig med ett målsseier mot Ready, men vi er i det minste videre. Noen som så kampen?
 10. Spezia ( Serie A) visstnok interessert i Hove.
 11. Synes det er fint at vi har begynt å få ut flere av våre unge profiler til et høyere nivå. (Dønnum, Klaesson, Daland, Holmgren Pedersen ++ ) Også at flere av landslagsspillerne våre har kommet seg til klubber på et høyere nivå (Ajer, Stranberg, Meling, King ++)) Nå mangler bare å få ut Glimtgutta Berg og Bjørkan og Ferdrik Aursnes samt en bedre klubb til Sander Berge, så kan Solbakken være fornøyd med overgangsvinduet.
 12. Synes absolutt Nico er en god spiller nå, og vil bli enda bedre med litt mer smartness og rutine og et par kilo muskler. Hadde derfor gjerne sett at han ble, men forstår veldig godt at han ikke ønsker å være backup til Vilsvik og Parr. Som 22 åring er han nødt til å spille mye. Uheldig timing for oss, men god timing for f.eks. Molde, som det nevnes her, som ikke har noen andre klare valg på høyreback om dagen.
 13. Haha, så det nå Ikke noe stort tap. Sossegutta får det tøft i år uansett.
 14. Tviler sterkt på at noen betaler 20 mill for Friday når han på en så kort kontrakt. Skulle det mot formodning skje, er det bare å takke og bukke, bruke halvparten på nye spillere. En OK erstatning, så rykker vi ikke ned og vi er uansett ikke gode nok til Europacup i år. Hent Pål Kirkevold ut sesongen, med en mulighet til forlengelse om han leverer. Bruk 8-10 mill på talentfulle ungutter som kan gå inn å levere OK allerede nå (Type Bolkan Nordli, Oscar Aga, Joachim Holtan osv)
×
×
 • Opprett ny...