Jump to content

Carrera

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Jeg tror det ofte er en mental greie. Etter suksess i Norge drar man ut full av selvtillit, men takler gjerne ikke det å ikke være omgitt av det vante og trygge, og å måtte håndtere en annen kultur, et annet språk og mye tøffere konkurranse. Så kommer de tilbake (gjerne etter et halvveis mislykket opphold i Danmark) som skadet gods og når ikke opp til hva de en gang var. Apropos mislykkede utenlandsopphold så ser jeg Pellegrino er uten jobb og gjerne vil spille for Godset. Om man kan finne plass til han på banen (i riktig posisjon) og i budsjettet (betal han pr målpoeng) så kan det virkelig være vinn-vinn.
  2. Dette var utrolig tafatt. Bør de nå bringe inn en psykolog for å få bukt med dette borte-komplekset?
  3. Mener å huske at det sa vi om Lillestrøm på vgd for et par måneder siden. 😎 Var kjempegøy å være på GG i dag. Synes Valsvik (som jeg var litt skeptisk til) har skapt defensiv trygghet og er i ferd med å bli den sjefen vi har lengter etter i 5-6 år. Leifson bra med bena men må trene mye på hodespillet. Å ha Friday som oppspillspunkt er gull verdt. Ingen greier å ta fra han ballen og han hindrer mange kontringer i mot. Jack var og veldig på. Mye fint spill, om en del slurv i første, men full kontroll i andre. Ser gjerne at det skapes mer på venstresiden og at de er mer direkte i boks. Mickelson så frisk ut da han kom inn. Gulliksen var god og fortsetter han utviklingen i samme fart så blir han nok ikke så lenge i Drammen.
  4. Det var digg. Overlegne i annen omgang. Heldige med straffa og det hadde vært surt å tape på den. Mangler fremdeles en del på avslutninger, dvs både å faktisk avslutte og kvaliteten på de. Mye bra spill. Friday er bare et kupp.
×
×
  • Create New...