Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Insecure


Gjest 9a3d0...40a

Anbefalte innlegg

Gjest 9a3d0...40a

Jeg har ikke hatt sex enda fordi jeg føler jeg har stygge kjønnslepper. De indre kjønnsleppene henger litt ut. Hver gang jeg blir kåt tenker jeg på dette og blir lei meg. Jeg har dratt til lege bare for å sjekke, alt de sier er at det ser helt normalt ut. Jeg vet jo selv at det er normalt men jeg er så redd for at noen skal synes det er ekkelt. Jeg har ikke store pupper heller. Det er mange gutter som synes jeg er attraktiv fordi jeg har et fint fjes, jeg har timeglass figur og en rund og fin rumpe. Jeg klarer ikke å se det selv fordi jeg har veldig dårlig selvtilitt. Jeg bor på en liten plass og er redd for at folk skal snakke om hvordan jeg ser ut osv. Har det egt så mye å si hvordan jenta ser ut nedentil og om hun har småe pupper??

Anonymous poster hash: 9a3d0...40a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan oppleves som et problem, å dras mellom å bli en stadig eldre jomfru, eller å bli en lokal flyfille i bygdesamfunnet. Den store flauheten over å bli stadig eldre jomfru, er i stor grad kunstig og skapt av alle som direkte eller indirekte krever at du må gjøre dette for å ha en verdi. Blader og sosiale medier, kanskje. Komedier. Husk at mange som skryter av sine erfaringer, trolig ikke er ærlige. 

Men kan likevel være at du er fast bestemt på dette. Og man aner at man ikke ser ut som en pornostjerne, med store bryster, og med diverse andre redigerte ting. Har lest at de har bleket området rundt endetarmen, for at det skal se bedre ut. Kan være en løsning å ha lyset av og dyna på. Og ha kontakt med noen fra et annet fylke (med den risiko den innebærer for å møte en farlig eller mistenkelig person). I disse dager er det visst også vanlig med munnsex, som betyr at en gutt tror at han må utføre noe med ansiktet ned i "biffgardinene" til jenta. Og det vil være enda et sjokk, å få et ansikt ned der hvor kompleksene er størst, til de delene av kroppen man ønsker å gjemme bort. Ikke sikkert det er så lett å slippe unna med misjonærstillingen i disse dager. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Av og til må en ikke henge seg opp i detaljer. En blir så opptatt med å studere detaljene,  at en går glipp av det store bildet. 
 

Du burde heller satse på å være sosial, og treffe andre mennesker. Fokuset bør ligge på å ha det kjekt, og la sexen skje så naturlig så mulig. En seksualpartner merker fort om du er usikker på deg selv. Mitt råd er: tenk mindre, lev mer. 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...