Gå til innhold

Lepont SF-201B/m Digital Doc viftestyring ?


Anbefalte innlegg

jeg har tenkt å kjøpe dette kabinettet ( lepont sf-201b) etter å ha lest den gode omtalen på overklokking.no, men er det noen som har erfaringer med den "Digital Doc 5+" viftestyringa og som kan si hvorfor den er bra el om dere har noen andre gode forslag til viftestyring på 6 vifter ? jeg har tenkt å kjøpe viftestyring.

 

 

http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=DDOC5SPLUS <- viftestyring

 

http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=SF201B <- Lepont sf-201b

 

:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Åssen strømforsyning bruker du? JEg har en Lepont superflower som skal drive hele greien, og kjløpte mge en aerogate viftestyring. Eneste problemet er at jeg ikke har noen molex til 3 pins overganger slik at jeg kan ikke montere viften på den før nevnte viftestyringen.

 

OG med det samme jeg er i gang, har du fått greiene nå? I så fall, hra du et hovedkort med et to pins HD LED utgabng? Mitt har fire skjønner du og dette LePont kabinettet har ikke noen overganger.

 

Edit: Hmm, mitt 300ede innlegg

Endret av Onkel Kompost
Lenke til kommentar
jeg har fått det kabinettet, men kjøpte sunbeam rhoebus i sølv.. måtte kjøpe noen 4-3 pins konvertere da, men funker fett nå :D har en q-tech 350 watt PSU, men har hørt så mye dritt om den så jeg tenker jeg skal bytte til den bra omtalte mist'en som de har testet her på overklokking.no.... også har jeg bare 2-pins utganger til HD-led.. får ikke HD-led til å lyse/blinke, men har vel bare koblet feil eller noe sånt.. :ermm: :scared:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...