Jump to content
Spill&Dill

Preordre spill for levering via posten?

Recommended Posts

Kjøpt lite spill siste året men den nærmeste mnd kommer det flere som jeg har lyst på.Spesielt RE Village vil jeg forhåndsbestille og her kommer problemet: Spillet har release fredag 7 mai så er vel ingen garanti for at spillet kommer i posten til den dagen aka må vente til over helgen.....noe som er uaktuelt.Noen som har gode erfaringer med noen butikker og levering på release dagen eller er dette ren bingo?Håper å slippe å reise til butikk den dagen men er kanskje eneste løsning.....kjøpe digitalt er uaktuelt.For dyrt og vil ha fysisk kopi.

Share this post


Link to post

Hei, etter min erfaring kjem alltid spelet eit par daga etter utgivelse dato... Lettaste er å bare stikke i butikk på dagen eller klikk og hent. Så kan du sette deg i karantene slik at du får god tid til å runde spelet 🤫

Share this post


Link to post

Har veldig dårlig erfaring med PK så kjøper aldri nye spill fra dem hvis jeg vil ha det fort.Elkjøp varierer også veldig.
Synd at mange spill lanseres på en fredag,hadde vært mye bedre med tirsdag eller onsdag da sjansen for å få spillet dagen etter lansering da er høyere.

Share this post


Link to post

Eneste jeg kan anbefale om en vil ha senest men oftest dager før release er gamezone, beste butikken på det området men synes de har priset seg litt for mye oppi Gucci klassen med en god del spill, men skulle du finne en «grei” pris får du det gjerne senest dagen før release er min erfaring.

Share this post


Link to post

Jeg har faktisk mottatt spill dagen før offisiell utsllippsdato. Men mest sannsynlig må du ha tålmodighet i noen dager ekstra. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...