Gå til innhold

Råd om jeg bør kjøpe Dell UltraSharp U2719D vs Dell P2720D QHD modeller


zlpw0ker

Anbefalte innlegg

Grunne jeg spør er siden jeg måtte sende inn min dell u2515h skjerm for å få fikset DP utgangen på skjermen hos komplett.no. Men dell sa til komplett at det ble for dyrt å reparere skjermen så jeg får heller tilbake skjermen. Jeg har vært veldig fornøyd med dell u2515h og generelt med dell skjermene og vil fortsette med dell skjermer.får da igjen 3500 ish og kan oppgradere til 27" ved max 100kr ekstra hvis jeg velger P2720d, men vil jo ha u2719D fordi utrasharp, men den koster også 4200kr/3900 på 2 steder som multicom og proshop.

Slik jeg har lest meg opp til disse 2 skjermene er de helt identiske, bortsett fra at det er mer porter på U2719D enn det er på på Dell P2720D. Har også sjekket RTING.com for reviews og de virker omtrent helt like på de forskjellige categoriene, men litt variasjon, men begge har ikke no spesielt black uniformity, men det kommer jeg heller ikke til bry meg så mye om.

Skjermen skal ikke brukes til spilling, men mer til overvåking av interne sensorer av pc komponenter og produktivitet, men det jeg lurer på er om det er no forskjell fra disse 2 skjermene? og da tenker jeg ikke på specsa. mer om skjermene som er brukt, om de er dårligere i P skjermen enn i U skjermen.

Det eneste jeg kunne funne selv om disse skjermen er at u2719d har en PLS skjerm fra Samsung og P2720d har IPS. Virker som om bezelene til ultrasharp skjermen er litt slimmere i kantene og litt skarpere gamut og dci-p3.

 

Er det noen som har råd og tips og erfaring med disse skjermene som kan hjelpe meg med å velge riktig skjerm?

Endret av zlpw0ker
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...