Gå til innhold

Q vs q vs q


Anbefalte innlegg

Har tidligere hatt en 2018 qled 55", av laveste serien (husker ikke modell koden).

Anskaffet meg akkurat en q60t 75", og føler meg skuffet over lysstyrke, bildekvalitet osv når jeg ser på type HBO, Netflix og YouTube. Føler ikke denne lever opp til 2018 modellen. 

Når jeg ser på innhold som er optimalisert for denne er det jo vakkert, men føler det mangler noe sånn ellers.

Sliter også med gjenskinn, selv på en overskyet dag med lite sollys. 

Vurderer og levere den tilbake (kjøpt på power heldigvis) Tenker om jeg skal teste q70 65" eller q80 65", begge er til gode/tilsvarende priser nå ser jeg

Vet det er høyere bildefrekvens på de, men ellers kan jeg forvente meg det samme som på q60? 

Var billig versjonen av qled rett og slett bedre før enn nå?

Eller er det hukommelsen min som spiller meg ett puss?, Husker jeg rett og slett min tidligere tv som mye bedre enn virkeligheten var?

Endret av asjstian
Justering
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror det er Q70 jeg har (Q77?), men skal ikke si helt sikkert. Er i hvert fall godt fornøyd, men det var helt klart nødvendig å deaktivere en del av bildeprosesseringen som TV-en hadde påslått i utgangspunktet. Førsteinntrykket når man tok i bruk TV-en var direkte "hva i f... er dette for noe dritt".

Lysstyrke og gjenskinn har jeg ikke noe å utsette på. Dette handler naturligvis mye om hvordan man har TV-en plassert. Jeg har ikke fått brukt TV-en med "lav kveldssol", hvilket er det som ellers kan gi noe utfordrende lysforhold i stua vår. Det er det vel først ut på sommeren jeg får testet.... Har imidlertid lamper i stua som omtrent alltid er påslått, samt vel ene veggen er i praksis bare vindu (tipper ca. 4-5 x 2 meter med vinduer).

Lenke til kommentar

Q60 er vel kantbelyst og mangler lokal dimming.  Q70 og Q80 er langt bedre tv’er. Jeg hadde valgt bildekvalitet fremfor størrelse. En 70" tommer til under 10k er ikke mer enn helt ok. Gjenskinn er det ikke så mye å få gjort med. Da må du opp på dyrere modeller som har anti reflective filter. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...