Gå til innhold

Gothic expansion


Anbefalte innlegg

gothic 2 ble sluppet i sommer engang på engelsk. vet den komm i 2002 engang på tysk. beste spill noen sinne bortsett fra 1`rn.

det finnes en expansion på tysk som heter night of the raven denne finns ikke på engelsk ennå.. er det noen som vet når den kommer????

har sett en del rundt.. har hørt at den skulle komme før 2003 var omme.. det har den jo ikke gjort.. finner ikke noe release date noe sted!!! plz noen som vet noe?????

Endret av bodil11
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvorfor gir de den ut på Tysk først? Det er jo ganske tåpelig. Det får det til å virke som at spillet er laga av slike noob spill folk som ikke har forventa å gi ut mer en 10000 ekemplarer. Noe som er ganske tåpelig når en tenker på hvem spell en snakker om.

For det første, Gothic 2 er ikke et veldig kjent spill.

For det andre, siden de selger mest i Tyskland prøver de ut ideèr der.

 

Microsoft gjorde det motsatte, ga ut X-Box i Japan før de ga den ut i USA, kan du tenke deg hvor irriterende det var for amerikanerne.

 

PS. Jeg liker ikke USA eller X-Box.

Lenke til kommentar
Hvorfor gir de den ut på Tysk først? Det er jo ganske tåpelig. Det får det til å virke som at spillet er laga av slike noob spill folk som ikke har forventa å gi ut mer en 10000 ekemplarer. Noe som er ganske tåpelig når en tenker på hvem spell en snakker om.

Å lage spill koster masse penger og da teamet bak serien startet på Gothic 1 hadde de ikke en utgiver engang. De satset allikevel og fikk til slutt en tysk utgiver, Piranha Bytes, til å lansere spillet for seg. Utviklingsteamet hadde ikke resurser nok til å utvikle et spill på engelsk, så derfor ble det 100 % tysk produksjon i første omgang. Basert på bra salg i tyskland ble det allikevel bestemt at spillet skulle gis ut i resten av verden, så alle inntjente midler fra salget i tyskland ble brukt til å oversette det. Desverre gikk det ikke så bra, da det ikke solgte i det heleste tatt, så de gikk i tap. Svært få utenfor tyskland fikk med seg det brilliante Gothic. Pga dette turde ikke utviklerene å satse på engelsk for toeren heller, men en ny utgiver, JoWood, fikk interesse for spillet og bestemte seg for å gi ut spillet for dem og finansiere en engelsk oversettelse. Det gikk heldigvis mye bedre for 2eren en første gangen, så det er mulig at 3eren vil bli utviklet med både tysk og engelsk språk samtidig.

 

Det samme har skjedd her i norge. Da FunCom utviklet den lengste reisen fikk de ikke en utgiver til å lansere det i utlandet, så det ble et helnorsk produkt. Basert på sterke salgstall ble det allikevel oversatt til engelsk og gitt ut internasjonalt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...