Gofisk Skrevet 8. august 2020 Forfatter Skrevet 8. august 2020 Sexylubb1 skrev (6 minutter siden): Den kebaben du tror er fra "østen" er vel strengt tatt fra Tyskland og akkurat den versjonen du får i Norge er vel så norsk som det får blitt. Når det er sagt: Pinnebrød og grillpølser over bål! De er va mine syriske og tyrkiske venner sier også.
Kuhn Singhto Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Cato røberg skrev (2 timer siden): Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han. grillet lammelår (lang tids grilling med lav temperatur - plenty rosmarin og hvitløk under huden) drit i pita brød, ingen god grunn til å surre til grillet lammelår med pita brød pita brød kan funke som bærepose dersom du absolutt må gå bortover gata mens du spiser grillkjøttet
Kuhn Singhto Skrevet 8. august 2020 Skrevet 8. august 2020 Cato røberg skrev (2 timer siden): Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der prøv å google GRILLET LAM / GRILLET LAMMESTEK / GRILLET LAMMELÅR oppskrifter i bøtter og spann 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå