Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet
Sexylubb1 skrev (6 minutter siden):

Den kebaben du tror er fra "østen" er vel strengt tatt fra Tyskland og akkurat den versjonen du får i Norge er vel så norsk som det får blitt. 

Når det er sagt: Pinnebrød og grillpølser over bål! 

De er va mine syriske og tyrkiske venner sier også. 

Videoannonse
Annonse
Skrevet
Cato røberg skrev (2 timer siden):

Hva kan vi lage som kan serveres som kebab. La oss si en fra Midtøsten sier her har du min middag i pitta. hva kunne bli våres middag i pita til han. 

grillet lammelår (lang tids grilling med lav temperatur - plenty rosmarin og hvitløk under huden)

drit i pita brød, ingen god grunn til å surre til grillet lammelår med pita brød

pita brød kan funke som bærepose dersom du absolutt må gå bortover gata mens du spiser grillkjøttet

 

 

Skrevet
Cato røberg skrev (2 timer siden):

Ja en god saus men hva. Oppskrift hadde hvert spesielt. Prøvd og google norsk kebab. Veldig lite der 

Screenshot_20200808_221102_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

 

prøv å google GRILLET LAM / GRILLET LAMMESTEK / GRILLET LAMMELÅR

 

oppskrifter i bøtter og spann

 

  • Innsiktsfullt 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...