Jump to content
Raymond_B_

Problemer med ekstern harddisk

Recommended Posts

Hei, jeg sliter med en ekstern harddisk jeg har lagret mange bilder på, og lurer på om noen kan hjelpe. Den har ikke fungert skikkelig på en stund og jeg får ikke tilgang til den på PCen. Her om dagen fikk jeg plutselig åpnet den og begynte å kopiere over til Google photos, men nå vil den ikke igjen. 

Den ligger ikke under D ? men jeg finner den under diskbehandling som ukjent og ikke initialisert. Mister jeg bildene hvis jeg initialiserer den? Eller hva bør jeg gjøre for å få tak i bildene? Jeg mistenker at det er noe feil med harddisken siden den plutselig ikke lot seg åpne, og vurderer å sende den inn til noen som kan redde innholdet. Har ikke klart å sikkerhetskopiere alle bildene pga dette, så jeg er redd for å miste de. 

Edited by Raymond_B_

Share this post


Link to post

Hvis bildene er veldig viktige så¨kobler du fra harddisken umiddelbart og kobler den aldri til igjen. Så kontakter du et profesjonelt selskap som f.eks. IBAS. Jeg mener de kan gi prisoverslag og hvis det bare er å kjøre en enkel recovery så tror jeg ikke prisen er så gal.

Hvis du heller vil forsøke selv så trenger du et recoveryprogram som kan lage en perfekt 1:1 avbildning av harddisken. Da har du uendelig forsøk på deg til å hente ut bilder siden du kun er avhengig av å lese fra disken én gang.

Jeg bruker UFS Explorer men det koster penger.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...