Jump to content

Recommended Posts

Jeg har et problem med at hver gang jeg tenker på en person virker det som han rører meg fysisk. Har nå begynt å filme det. Når jeg ikke kjenner energien til denne personen eller ikke tenker på han er det INGENTING som skjer med meg. Alt er normalt og som før. Jeg er aktiv og helt normal. De fleste tror det er en vrangforestilling. Og det er forståelig, men forstå meg og da... Det er lett for meg å tro det er han når det kun skjer når jeg tenker på han. Jeg har aldri hatt muskel rykninger før. Legger med en video, det kan være vanskelig å se rykningen med en gang. Kan dere som ser den se den flere ganger slik at dere ser grundig hva dette er? Jeg forstår ingenting av dette. Har tatt undersøkelser hos leger, men de finner ikke noe svar som kan knyttes til det fysiske. 

På videoen er det skuldra mi og en rykning. Var mange flere, så jeg tok frem mobilen og tenkte på han igjen og filmet når det skjedde igjen. Dette har blant annet skjedd: biceps ristet kraftig, skulder flere høye «riste» rykninger, rumpeballen ristet kraftig(vondt), flere hopp i armen, låret har ristet, leggen ristet og hoppet. Det har skjedd overalt. En gang fikk jeg til og med 3 rykk på skuldra som lignet på 3 prikk på skuldra🙄

Dette jeg opplever er ikke vrangforestillinger, det skjer faktisk. Det som kanskje kan være en forestilling er at jeg tror det er han, for egentlig er dette umulig. Men jeg opplever jo at det bare skjer når jeg tenker på han. 
 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...