Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ønsker meg en Van


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg og min samboer har veldig lyst å bytte ut vår trofaste 2-seter Caddy til fordel for en større varebil, som man kan innrede med seng og nødvendig lagringsplass for fritidsaktiviteter. Har tittet mye på forskjellige varianter og virker som Transporter er blant den eneste varianten som virker aktuell. Ideen er at vi kun skal ha 1 bil da vi bor relativt sentrumsnært. Tenker det virker kjekt med 3-seter da man kan ha plass til en ekstra hvis man får besøk eller eventuelt et familiemedlem i fremtiden om noen tror det går å ha 1 barnesete samt 2 voksne framme?

Jeg har alltid kjørt biler med forhjulsdrift her i nord-norge. Er litt bekymret for dette blir litt for spinkelt på en såpass stor varebil. Tenker da Lang utgave burde man satse på 4-motion? Blir jo fast innredning bake selv om kanskje vekten ikke er så stor blir det liggende ski/klatreutstyr m.m i bilen til hver tid.

Noen som har erfaringer med disse bilene evt hva man burde styre unna? Syntes de virker relativt dyre selv eldre varianter. Har byttet det meste av deler på min Caddy selv. Hvordan er disse å skru på egenhånd? Ser for meg å prøve å finne en bil som ikke er brukt så mye i næringsvirksomhet.

Endret av Labelle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...