Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problem med D-Link DLW-520+


Anbefalte innlegg

Hei, jeg prøver å hjelpe min svigermor med å få installert et D-Link DLW-520+. Desverre har jeg kun mulighet til å hjelpe per telefon (hun bor langt, langt borte), og hennes datakunskaper er, vel, moderate.

 

Hun har tidligere fått hjelp fra noen andre i familien sin til å installere dette kortet, men det fungerer ikke.

 

Jeg mistenker at de har gjort et eller anna galt ved selve stappingen av kort inn i maskin, siden det så vidt jeg kan høre ikke finnes noen D-Link oppføring under enhetsbehandling.

 

Det som derimot finnes er en Realtech oppføring.

 

Kan noen som har et slikt D-Link kort fortelle meg om dette mot alle odds er riktig, at D-Link faktisk oppføres som Realtech.

 

Mange takk.

 

Og godt nytt år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg veit, jeg antar at de har satt i kortet før de installerte driverne (selv om de mener de har fulgt bruksanvisningen).

 

Det merkelige var at når jeg prøvde (instruerte over telefon) å legg inn riktige D-Link drivere til det som er gjenkjent som Realtech, så gikk ikke dette.

 

Vi får se, skal prøve å få henne til å ta ut kortet og avinstallere alt, og håpe at det fungerer bedre da.

Lenke til kommentar

Realtek pleier å være integrerte nic's på mange hovedkort. Driveren for dette kortet finnes automatisk av XP såfremt det er enabled i Bios og hvis dette hovedkortet har integret nettverkskort av denne typen så er det jo naturlig at navnet kommer opp i enhetsbehandlingen...

 

D-link DWL 520+ derimot gjenkjennes ikke automatisk av XP og du vil se en oppføring i enhetsbehandlingen som kjennetegnes ved et svart utropstegn i en gul trekant og vil mest sannsynlig hete "network adapter" eller noe i den duren.

 

Hvis D-link kortet derimot enten er defekt eller ikke satt inn riktig så vil du selvsagt ikke få opp noe info om kortet!

 

Men dette var kanskje ikke det du lurte på .... jeg fikk i alle fall slått i hjel noen minutter på å skrive dette....hehe

 

 

Jeg bruker selv flere av disse kortene samt DWL 650+ og har aldri hatt noen problemer med dem.... de er veldig stabile.

 

 

Godt nyttår! og lykke til :thumbs:

 

 

D

Lenke til kommentar

Ah, strålende, jeg antok at Realtech oppføringen kunne være det integrerte nettverkskortet, og, som du sier, så er nok kortet rett og slett ikke satt inn riktig, siden det ikker kommer opp noen "ukjent" oppføring (får se om jeg får overtalt svigermor til å skru opp maskinen og styre med kortet selv).

 

Det som derimot finnes er et par oppføringer av typen 1496 1, og 1496 2.

Er ikke helt sikker på om det er akkurat det oppføringene heter, men det er i alle fall noe liknende, høres dette kjent ut?

 

Mange takk for svar

Lenke til kommentar
Det er sikkert 1394 1 og 1394 2 (port 1 og 2) du mener... Dette er FIREWIRE-portene (ikke forveksle med USB2) som er integrert på hovedkortet.... De dukker opp som nettverkskort men det er helt riktig.

 

 

Tjobing ;)

Ah, firewire, har ikke den slags fancy greier på mine egne maskiner, takk for opplysningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...