Jump to content

jon_gunnar

Medlemmer
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

About jon_gunnar

 • Birthday 02/07/1963
 1. Har brukt custom rom i mange år på diverse enheter uten problemer, så jeg laster ikke rom'en her eller. Det var min feil, siden jeg satte igang en prosess uten å sjekke om det var noen remarks i forhold til kryptering før jeg satte igang. Vil gjøre et forsøk med orginal fw så fort jeg får tak på det.
 2. Har denne Samsung Galaxy Tab S WiFi versjonen. Jeg rooted denne og har brukt Phoenix rom. Alt vel og jeg er fornøyd. Men for ett par dager siden fant jeg ut at jeg skulle kryptere denne siden jeg drar den med meg rundt om kring. Satte igang uten å tenke mer på det og kom hjem til melding på skjermen om feilet kryptering. Jeg har førsøkt: - Factory reset som feilmeldingen anbefaler. - Har slettet alt jeg kan slette fra TWRP recovery. - Re installert backup etter å ha slettet alt. - Re installert Phoenix rom Resultatet er i alle tilfeller det samme. Ender opp med en skjerm som sier at kryptering har feilet og anbefaler factory reset. Samt en pop-up som sier at System UI har stoppet. Hvis det er noen som ut fra denne beskrivelsen kan gi råd for å løse opp i dette ville jeg vært svært så takknemlig.
 3. WoW ble bare nevnt for å summere opp hva maskinen vil bli brukt til. Er 840 på nåværende. Den fungerer flott til all bruk, men har vært med på mange reiser å fått mye juling rundt omkring.
 4. Har idag en ASUS ZENBOOK UX32LN 13,3" FHD matt Er generelt svært fornøyd med denne. Men den nærmer seg 1 1/2 år nå, og begyner å bli preget av dette. Bruken vil være vanlig nettbruk. Endel behandling, koding / dekoding film og lydfiler. Eneste spillet jeg tar frem i perioder er WoW, trenger ikke noe ultra kvalitet på dette men det er jo greit om det ser noenlunde pent ut. All bruk utenom WoW er under Linux. Er svært lite interesert i å gå opp størrelse fra 13.3". Noen med anbefalinger for en maskin i samme størrelse som kan forsvares som en grei oppgradering ;-)
 5. Kan du si noe om spec? NVIDIA eller Intel GPU? Har lyst å manne meg opp til å spørre om en annen jobb maskin en dag. Fikk ikke velge selv, så det ble ingen innertier på meg. Ja det er en Core i7-4500U, Geforce 840M, 8Gb RAM samt 256Gb SSD disk.
 6. Vel, jeg merket jo tråden som løst allerede 2.juni var det vel. Så ja, jeg er i havn. Hadde bestemt meg for en Thinkpad S540, men endte faktisk opp med en Asus UX32LN med SSD, og jeg er kjempefornøyd.
 7. Trådstarter skrev nå 15" i første posten, så da må vi nesten forholde oss til 15-tommere. Der begynner MBP på 17.000 kr. Men det går fint an å gå en god 15" arbeidsmaskin til under 10.000 kr. Kjøper du en ThinkPad S540 og slenger inn en 256 GB SSD til ca. 1000-1200 kr (Lenovo-instruksjoner) har du en prima ultrabook med god Linux-støtte. Jeg sier ikke at denne matcher spesifikasjonene til en MBP 15 punkt for punkt, men det er sannsynligvis godt nok for TS sitt bruk. Og personlige preferanser kan være så mangt. Jeg foretrekker trackpoint fremfor trackpad/touchpad, og jeg foretrekker størrelsen til 12-tommere. Kjøper jeg en ThinkPad X240 med 3+6 celle batteri, så har jeg samtidig batteri i bøtter og spann på både Windows og Linux. Så den perfekte feelingen finnes ikke nødvendigvis alltid i MBP-serien. X240 er dessverre langt fra billig, men det er tydeligvis prisen man må betale for enterprise-funksjonalitet. Apple fokuserer ikke på enterprise, og følgelig faller de derfor litt gjennom på det området. Ja jeg tror faktisk denne ville gjøre jobben helt greit. Etter hva jeg har sett hittil står valget mellom en HP eller Lenovo maskin for meg. Vil igjen si takk til alle for gode tips og råd.Bruker dagen til de siste vurderingen før jeg bestiller. Så da tar jeg meg den frihet å merke tråden for løst.
 8. Mange takk til dere alle som tok tid med råd og opplysninger. Ser ut som jeg får se mer på Business segmentet da, vil vel medføre at jeg må legge ut mer enn jeg hadde tenkt, men det får så være. Mac er nok uaktuelt for meg.
 9. Har brukt litt tid de siste dagene i norske nett butikker på jakt etter en grei bærbar. Et problem er at jeg er sørgelig ut datert på nyere bærbar tek, det andre er at Windows er irrelevant for meg. Har funnet sider for Linux kompatible bærbare, men de fleste er litt utdaterte. Er det noen som skulle ha tips til bærbar eller oversikt over noe passende ville jeg vært svært takknemlig. Tenker meg en 15" med pris tak på 10 000 sånn ca.
 10. Ah, beklager, det skulle jo vært med. Tenkte jeg skulle holde meg under 10000.
 11. Har levd med en 17" for et par år, men en ny 15" er svært så ønskelig nå. Egentlig bare to absolutte krav, den må kunne kjøre Linux problemfritt samt matt skjerm. Apple er også uaktuelt. Bruksmønster er det vanlige med mail, avis browsing, hobby programering mest i Python / C++ etc. Noe lett video redigering av video fra GoPro kamera. Noe bruk av Maple / Mathematica, men ikke noe som krever en tallknuser. Må innrømme at jeg er sørgelig utdatert , spesielt på bærbar fronten. Så er det noen gode tilbud jeg burde se på ville jeg være svært taknemlig for alle tips. Tenkte at jeg skulle ha 10000 som tak.
 12. Mitt bruksmønster differensier tydeligvis skarpt fra ditt. Men vi er alle forskjellige.
 13. Nei, jeg regner ikke med noe stort salg. Har i all hovedsak kjørt maskinen på net strøm, menbatteriet er nok ikke det beste lenger. Helt grei i bruk,men den er ganske enkelt for stor for meg. Takk for tips.
 14. Har en Asus X73S bærbar fra januar 2012 som jeg ikke har bruk for lenger. Men spørsmålet er vel om det er bryet verdt å legge den ut. Noen med tanker om hva jeg kan prise denne til? Hovedspesifikasjoner: Skjerm: 17.3” LED skjerm med 1600 x 900 oppløsning. Prosessor: Intel Core i5-2430M prosessor Skjermkort: NVIDIA GeForce GT 540M Minne: 6GB RAM. Lagringskapasitet: 500GB harddisk Optisk enhet: 8X DVD-brenner Annet: HDMI-utgang for tilkobling til TV Integrert webkamera 4 stk. USB-port Trådløst nettverkskort (802.11b/g/n) Bluetooth Minnekortleser (Secure digital/Multi Media Card)
 15. Har sjekket der og også lagt inn et spørsmål. Jeg fant en somhadde hatt samme problem, han hadde heller ikke får noe svar der.
×
×
 • Create New...