Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Små prikker i glass, hva er dette?


Anbefalte innlegg

Hei!

Har fått 2 stk lamper tilsendt via finn. Den ene lampen var fin, mens den andre hadde fullt av små prikker på seg.

Første bilde viser den fine lampen til venstre med støvpartikler, glatt overflate, og den dårlige med prikker, skjolder og ru overflate til høyre.

Jeg tenkte først at den ene lampen må har vært i nærheten av kjøkken, og at dette var fettmerker, men får ikke fjernet det med fettfjerner. Virker ikke som glasset er "ødelagt" heller ettersom overflaten er "ru", så tror nok at dette ikke er en skade inni glasset, men er ingen ekspert.

Håper at noen kan være behjelpelig med hvordan jeg skal gå frem for å få fjernet dette, utenom å måtte slipe ned hele glass skjermen. Takker for hjelp på forhånd :)

glass1.jpeg

glass2.jpeg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for svar, nei, lampene er ikke hevet i oppvaskmaskin (forhåpentligvis ?, glasspest). Svært merkelig dette her... mange små prikker, hard som stein! Prøvde å skrape med neglene, null sjanse ? Tør ikke å gå hardere til verks! Det værste er jo at søker man på nett, så kommer det bare ut forslag til utbedring av bilruter. Hadde jeg hatt DA poleringsmaskin til bilrute kunne eg sikkert sust over den med fiber til rute, men det må da finnes et produkt som tar dette uten å måtte polere/slipe. Kan fett størkne til stein, slik at fettfjernere ikke fungerer?

Lenke til kommentar

Ja, selgeren har ikke reagert på dette, og hatt begge lampene hengende i flere år. Vært på loft i ca. de siste 4 mnd. Godt mulig det er produksjonsfeil... får levert den tilbake til selger, men er allikevel nyskjerrig hva som potensielt kan forårsake dette. Ser nesten ut som en form for pest, eller kjemisk reaksjon fra en spray (?), siden det er ru prikker oppå glasset og ikke som man normalt ser ved defekt, bobler inni glass ? 

Legger saken død siden eg får returnert, men hvis noen har forslag til hva det kan være, så kan det jo hjelpe andre i fremtiden med samme problem som meg ;)

Endret av cortec
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...