Gå til innhold

Nettstedet hans lar deg rangere norske advokater anonymt


Gjest Marius B. Jørgenrud

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spennende konsept! Dette er noe vi virkelig trenger. Jeg har tidligere brent meg på dårlige advokater, og skulle ønske en slik oversikt hadde eksistert for flere år siden. I alle fall innenfor NAV-saker virker det som om mange advokater ikke har den kompetanse som de hevder. Som o-l-a-v skriver er konseptet forsåvidt ikke nytt, finnes flere slike tjenester fra før, som for eksempel https://advokatmatch.no/, men tror ikke slike sider har en funksjon for å sammenligne advokater. Slikt sett ser det ut som de vil bidra med noe nytt..

Lenke til kommentar

Det er vel det som er problemet med vurdering av advokater, mye av informasjonen man må ut med for å gi et riktig bilde av vurderingen er sikkert konfidensiell på grunn av sakens natur, så da blir det umulig å få sannheten på bordet. Og sånn kan sikkert korrupte advokater gjemme seg hele livet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+987123849734

Ja det er på tide, virker som advokater er flinke til å skape et veldig feil bilde av sakens muligheter og på den måten skape illusjoner hos klienten som ikke er realistiske.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det som mangler i artikkelen er jo at advokatene selv må bekrefte faktiske forhold.. og da er det jo ikke lengere anonymt. Samt, vet advokaten at her kommer det kritikk, så unnlater jo bare advokaten å bekrefte. Fikk nesten troen på siden, men når noe er for godt til å være sant.......

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...