Gå til innhold

Smitteappen ikke trygg nok for deler av Forsvaret


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke sikker nokk for deler sv firsvstet, fsir enugh, skulle vel tromst visse av forsvarets personell ikke har lov (sikkerhetsmessige grunner) til å rspportere sin posisjon til systemer som ikke er drevet/ eid av forsvaret, ( unratt ev gps åpsislun når du ringer 112 etc. Dette er nokk krav de fleste sndre ikke hsr Elevert batteribruk er derrimot noe som rammer alle og vil gjørre appen mindre nyttig iogmed at folk ( som nevnt av andre i tråden) vill gøre til at folk  ikke har apoen aktiv og da selvfølgelig ikke får de varslene de skulle fått, og myndighetene får heller ikke data om potendiell smittespredning

Endret av Bjarne Nilsson
Glemte en fel ting
Lenke til kommentar

Hele poenget er vel at myndigheten ønsker å spore opp de som kan ha blitt smittet og at myndighetene vil ha disse personer inn for testing? I første runde må den som potensielt har blitt smittet, selv ta kontakt på frivillig basis med de som utfører slik testing. Men hva skjer i neste runde med ny versjon av smittestopp-appen? Burde man ikke også ha laget en folkemaske som utsatte personer kunne ha brukt for å beskytte seg og andre?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234

Det tryggeste er å ikke installere denne spionappen. Om det skulle bli tvangsinstallasjon så får en legge opp til dager der en ikke har telefonen med seg.

Lenke til kommentar

Og i dag leser vi at høyre vil benytte korona krisen til å snike inn en altovergripende etterettningslov for å "styrke personvernet". Mest interessante er dette. 

Quote

Dette vil gi E-tjenesten mulighet til å søke målrettet i datatrafikken fra utlandet til Norge. Det foreslås at nettoperatørene skal lagre metadata i inntil 18 måneder.

Interessant nok, hvor valgte FHI å lagre all data som denne appen helt unødvendig samler inn? Jo, Irland. Så med andre ord har de lurt store deler av folket til å spore sine og andres bevegelser, for så samtidig gi e-tjenesten full tilgangen til denne dataen.

Endret av likferd
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...