Gå til innhold

Lagring av redigert film


Anbefalte innlegg

Får ikke  lenger lagret min redigerte film . Den låser seg når jeg trykker på lagre. Er det studio eller harddisken som ikke virker som de ska, eller noe annet som hindrer dette ? Har hatt Pinnacle studio 14 i mange år, og den har vært helt ok til nå . Noen som har innsikt dette ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
geir__hk skrev (13 timer siden):

Er dette et problem som bare gjelder Pinnacle, eller opplever du tilsvarende problemer i andre programmer?

Hvor lenge ventet du - dvs har det gått masse timer og programmet ennå står i lås, eller har du gjort en tvunget avslutting av programmet?

Ja det har stått i lås i mange timer, og må ha gjort tvungen avslutning. Ellers går selve redigeringene greit som vanlig.  Har prøvd noen andre programmer også, men det blir vanskelig å vite hvordan de virker , siden de er nye og mye å sette seg inn i. Lastet ned et enkelt gratisprogram fra pinnacle , pinnacle spin. Prøvde bare noen veldig korte med forskjellige nedlastingskvalitet .men det er stort sett det samme der. Det står i lås, og må gjøre tvungen avslutning. Lager en del animasjonsfilmer, der jeg lager bilde for bilde, og  pinnacle  har vært veldig bra program til dette formålet.   

Lenke til kommentar

Da er det trolig et problem som er begrenset til det spesifikke programmet. Dersom problemet vedvarer er det desverre ikke så mye annet å gjøre enn å finne et alternativt program til jobben.

Et lite tips - nettstedet alternativeto.net brukes til å finne alternativer til de fleste programvarepakker programmer. I ditt tilfelle:
https://alternativeto.net/software/videospin/

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...