Gå til innhold

Norwegian League


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg og en gruppe venner har hatt ett ønske om en norsk og aktiv hub. Vi hadde ett ønske om mer aktivitet enn det NPL eller NoL klarte å gi, og vi bestemte oss for å satse på vår egen hub. Vi ønsket en ledelse som hørte på community, admins som var der for å kontrollere og spillere som kunne glede seg med å spille med sine norske lagkamerater hver eneste dag.

 

Det har ikke skjedd enda, så vi tok grep.

Som sagt, jeg og en gruppe venner har åpnet en ny hub der vi ønsker alle norske gamere velkommen. Foreløpig er det ikke ELO i disse matchene, eller leaderboardpremier. Dette har vi hatt dialog med Faceit om, og de virker veldig positive for at vi kan få disse godene i nær fremtid. Vi er nødt til å få medlemstallene opp og aktivitet i hubben.

Hubben kommer til å være gratis for alle, inntil vi får ELO affected og Faceitpoints premier. Når den tid kommer så blir det en liten subscription. Dette fordi Faceit krever det, og alt overskudd skal gå til forbedring av hubben og ekstra premier/turneringer ved siden av Faceitpoints.

Vi startet denne hubben på lørdag 25. Januar og vi har fått ett kjempestort engasjement av medlemmene. Vi har allerede en Teamspeak server, der vi har vært nødt til å oppgradere slik at flere får plass!

Vi har hatt 4 games going som peak, og masse matches daglig siden oppstart. Tidligere i dag runda vi 500 medlemmer og håper mange fler vil komme. Alle norske gamere er hjertelig velkomne og håper vi ses til match!

https://www.faceit.com/en/inv/FUeVSBN

Med vennlig hilsen NLS Hovedadmin

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...