Gå til innhold

p900


Chosiso

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kameraet er helt ok hvis man tar bilder under bra lysforhold. Innendørsbilder er litt mørke, og har en anelse rødskjær. Det er naturlig siden det ikke har blitz som et skikkelig digitalkamera gjør. Knappene på mobilen er behagelig å bruke, og gir mye bedre respons enn p800 siden tastatur er elek. og separat fra skjermen. Og det er nydelig blått opplyst. :thumbs:

 

Ellers titt litt på noen linjer her.

Lenke til kommentar

Jeg synes at det er behagelig å skrive sms med flippen lukket. Knappen er bredde nok, og avstanden mellom hver av dem er også stor slik at man ikke lett trykker feil. Når man velger å bruke T9, så dukker det opp et lite vindu med alle mulige alternativer. Man kan bla gjennom og velger ved å bruke Jog Dial. Meget nyttig løsning, synes jeg.

Lenke til kommentar

Kameraet på p900 har flere alternative innstillingsprofiler; utendørs, innendørs, auto osv. :dribble:

 

For hvert av alternativene kan man gå inn å justere innstillingene, bl.a. lysstyrke og hvitbalanse, bildestørrelse og oppløsning. Fabrikkinnstillingene - særlig for Innendørs - er IKKE ideelle! :mad:

 

Så etter å ha puslet litt med dette, ble jeg MYE mer fornøyd med kameraet :thumbs: , selv om det selvsagt har sine begrensninger.

 

Ellers er det en fornøyelse å surfe med Opera-browseren, ogjeg angrer ikke på at jeg lot julenissen komme med P900 fra meg til meg.... :xmas:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...