Jump to content
sbhh

Ekstern skjerm med laptop problem

Recommended Posts

Hei.

Jeg har koblet til en skjerm til laptopen min via HDMI. De første dagene har det gått helt fint til plutselig så startet skjermen og slå seg av og på, flikre og annet rart. Først lurte jeg på om det var HDMI kabelen som er dårlig men så skjedde det noe rart, jeg slo av laptopen og med en gang logger ut skjembilde kom opp på laptopen så kom den på skjermen også og var helt fint til den slo seg av. Når jeg skrur på laptopen igjen så kan problemene starte med en gang eller etter noen minutter, men når jeg slår av laptopen igjen så skjer det samme med logger ut skjermbildet igjen. Er det noe med laptopen som gjør dette eller er det HDMI kabelen. Skjermen er det ikke noe problemer med den har vært i bruk på stasjonær pc i lengre tid uten noe problem. Og når dette skjer på den eksterne skjermen er skjermen på laptopen helt fin.

Edited by sbhh

Share this post


Link to post

Kanskje om du er mer spesifikk med problembeskrivelsen og opplyser om modellnummer og OS på pc og skjerm, så blir det enklere å hjelpe.

Er det andre problemer/kuriositeter når du ikke har koblet til en annen skjerm? Har du prøvt å koble til en annen skjerm? Har du prøvd å koble med en annen kabel? Kan kabelen ha blitt dratt - f.ex ved at noen hekter seg fast?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...