Gå til innhold

Hvorfor vil noen forvandle en perfekt skrei til en dissende gjennomsiktig geleklump? Og så sette kjemikaliene til livs?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817234
Skrevet

Hvor gammel er den Lunch-stripen O_o

Gjest Slettet-3Av90J
Skrevet

Fett og lut? Er det ikke sånn man lager såpe?

Skrevet

Hørt på maken til pappskaller som aldri har spist riktig tilberedt lutefisk. Lutefisk riktig tilberedt er verken dissende eller gjennomsiktig eller gele.  Det er norsk tradisjon og en  deilig  jule middag. Når skal nordmenn lære seg å sette pris på våre fantastiske mattradisjoner. De som skriver tull om norske mattretter , våre unike sesong baserte mattradisjoner er ukultiverte og kunnskapsløse og sannsynligvis uten de nødvendige familietradisjoner som skal til for å tilegne seg kunnskap om norsk matkultur.    

  • Liker 6
Skrevet

Helt enig, lutefisk er en fantastisk matrett

At noen synker ned på pizza nivå når de snakker om god mat, minner meg om engelsk menn som åpenbart tro Fish/chips er en delikatesse. 

Gatekjøkken mat er griseri, lutefisk er mat

  • Liker 5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...