Odd R. Valmot Skrevet 23. desember 2019 Skrevet 23. desember 2019 Hvorfor vil noen forvandle en perfekt skrei til en dissende gjennomsiktig geleklump? Og så sette kjemikaliene til livs?
Gjest Slettet+9817234 Skrevet 24. desember 2019 Skrevet 24. desember 2019 Hvor gammel er den Lunch-stripen O_o
Gjest Slettet-3Av90J Skrevet 24. desember 2019 Skrevet 24. desember 2019 Fett og lut? Er det ikke sånn man lager såpe?
KjeRogJør Skrevet 26. desember 2019 Skrevet 26. desember 2019 Jo, noen utlendinger kaller det såpefisk. ?
5CJ56A5D Skrevet 6. januar 2020 Skrevet 6. januar 2020 Hørt på maken til pappskaller som aldri har spist riktig tilberedt lutefisk. Lutefisk riktig tilberedt er verken dissende eller gjennomsiktig eller gele. Det er norsk tradisjon og en deilig jule middag. Når skal nordmenn lære seg å sette pris på våre fantastiske mattradisjoner. De som skriver tull om norske mattretter , våre unike sesong baserte mattradisjoner er ukultiverte og kunnskapsløse og sannsynligvis uten de nødvendige familietradisjoner som skal til for å tilegne seg kunnskap om norsk matkultur. 6
the 3 X Skrevet 6. januar 2020 Skrevet 6. januar 2020 Helt enig, lutefisk er en fantastisk matrett At noen synker ned på pizza nivå når de snakker om god mat, minner meg om engelsk menn som åpenbart tro Fish/chips er en delikatesse. Gatekjøkken mat er griseri, lutefisk er mat 5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå