Gå til innhold

Ref. til Nazi og Hitler er over streken?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-404071

Må si jeg stusser litt over at noen innlegg ble fjernet i denne tråden:

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1853447&page=5

 

Leste det som sto tidligere, og fikk ikke inntrykk av at det var usaklig, tvert i mot gav det en viss mening. Men men. Så det der syns jeg med respekt å melde var litt rart.

Hei, og takk for tilbakemelding.

 

Som vist i moderatormeldingen var ikke innlegget å regne som saklige og anstendige. Det var et usaklig sidespor, og ble ryddet opp i for å få tråden tilbake til topic.

 

Håper dette var opppklarende.

 

Øystein, innholdsansvarlig Diskusjon.no

Lenke til kommentar

Moderatorene er nok ikke objektive. De sympatiserer med de "klimareligiøse". Jeg synes referansen til propaganda var høyst relevant. Er fristet til å si at media driver med klimapropaganda, i beste Sovjet-stil. Og tu og diskusjon.no er en del av det. Men nå er det naturligvis snakk om flere uavhengige aktører, som operer etter fri vilje. Så det faller vel ikke under kategorien "propaganda". Men at folk har blitt lurt og hjernevasket til å tro på en sinnssyk dommedagsprofeti, det er jo helt åpenbart. Ikke første gang det har skjedd. Folk i Europa har en tendens til å bli indoktrinert og hjernevasket.

Klimabevegelsen er farlig, kan medføre galskap. Hvis bevegelsen vokser, og det i fremtiden kommer en økonomisk resesjon, kan dette bli en giftig blanding Men klimabevegelsen kan også føre til fremskritt, som ny teknologi, bedre ressursutnyttelse etc. Det vet vi ikke før om noen tiår.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...