Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hva er best å spise sammen med proteinpulverdietten?


Nysgjerrig3

Anbefalte innlegg

Grunnen til at Dufen skrev det han skrev er grunnet at innlegget ditt, pizzafordi, er en remse med faktafeil og svada.

 

Tydeligvis mange her som heller ikke forstår proteinets oppgaver i kroppen, og underminerer viktigheten av et høyt nok inntak.

 

Skal man gi kostholdsråd så bør man vite hva man snakker om, og ikke basere seg på kjappe googlesøk og levende myter forlengst "busted by science".

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg går på proteinpulverdietten, men er veldig sulten stort sett. Hva er best å spise om man må spise noe ved siden av? I går ble det knekkebrød med makrell.

 

Var ikke så lenge siden jeg leste at noen døde av dette, men regner med at du har lest deg godt opp på hvordan du skal gå ned i vekt. Så er vel ikke noe vits for meg å fortelle deg at dette er rimelig idiotisk og at det funker svært dårlig.

Lenke til kommentar

Vet ikke hva din agenda er Dufen, men jeg er ikke her inne for å diskutere med deg. Det er tydelig at du er frampå i denne tråden med andre på samme vis. Kilde til dette er i denne tråden for å bevise mine påstander.

 

Sitter du med kunnskapen, så del eller la vær.

Kilde til dine påstander om det du kaller for min agenda er lite annet enn følelser. Og følelser er skadelige når det kommer til å gi kostholdsråd til folk. Ditt innlegg er en eneste tirade av tull, floskler og rar terminologi som ikke finnes. Jeg undres litt over hva det er du tror du kan, for kosthold er det åpenbart ikke.

 

Du sier du har hørt noe fra " Joe Rogan sjov podcast"  (Som forøvig kalles "The Joe Rogan Experience") hvor kosthold omtales. Jeg har hørt nesten alle podcastene Joe Rogan har gjort, og jeg har ALDRI hørt verken Joe Rogan eller gjestene gå i dybden på oppsett av kosthold. 

 

Jeg sitter med en del kunnskap, men det er på INGEN måte mitt ansvar å bevise noe som helst. Det er slik at den som fremsetter en påstand har bevisbyrden. Dette lærer man om i metodelære, veldig mange studier har dette som en del av pensum allerede det første året. 

Lenke til kommentar

Forskning viser at optimalt proteininntak for å bygge muskler ligger på 1,5-2 g/protein/kg, så da holder det ikke å spise ett egg ekstra. Proteinpulver er de billigste proteinene man får tak i.

 

Nettopp! Selv bruker jeg en anerkjent måltidstracker for å ja kontroll på inntak av kalorier og for å få i meg rett mengde protein, karbohydrater og fett. Med et vanlig kosthold ville jeg aldri vært i nærheten av å få i meg nok protein. Men jøss så my karbohydrater! Så proteinpulver redder dagen og gjør at jeg kan bygge muskler uten å legge på meg massevis med fett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...