Jump to content
Nugatti123

2 hannkatter

Recommended Posts

Er det noen her som har to hannkatter som kan fortelle litt hvordan de går sammen? Har 2 hannkatter nå, den eldste (2,5år) freser på den minste (14 uker). Den eldste er borte og snuser på den lille men med engang den lille rører på seg freser han.samt virker det som den store er skemptisk/nervøs når det kommer til den lille. Er første dagen sammen for disse to.

Edited by Nugatti123

Share this post


Link to post
Helt normalt. Den eldste katten ser på huset/leiligheten som SITT “indre territorium” der ingen inntrenger har noe å gjøre. Nå skal det territoriet deles og grenselinjer trekkes - og da må du nok regne med at det blir noen hårtjafser å rydde bort + noen skrubbsår og ørerifter å pleie. 

 

IKKE prøv å bland deg bort i delinge selv, bare sørg for at de har liggeplass (aller inste territotorium) og vann-/matskål (viktig ressurs) og toalettkasse (også viktig) lengst mulig fra hverandre - og for all del hver sin (slik at ikke ressurssene oppleves som å ha blitt begrenset). som den andre skal holdes lengst mulig borte fra. Sørg også for at den lille (og rimeligvis mer lekne enn den voksne) ikke får forstyrre den voksne når den voksne ikke vil og har en trygg hvileplass der han kan ha kontroll med den lille, men som den lillle ennå ikke kommer seg opp til. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...