Gå til innhold

Air fryer and pressure cooker


G

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

åh, hehe. Trodde dette var en ny funksjon. Har visst ikke satt meg inn i tingene jeg. Så det er kun et apparat som erstatter to, som man likevel må kjøre i sekvens eller manuellt en funksjon om gangen?

 

Håper det følger med noen råe chef-kokkekniver i japansk håndlagd stål da, mhp. at de våger å bruke betegnelsen ninja (leiemordere)   :)

 

Du vet noe ala dette:

 

28793_6b20d9b237db5f936be7349793458d33.j

 

Endret av G
Skrevet

Hvis du ser under vifta, så ser du hengselet til varmluftlokket. Blir nok litt vanskelig å bruke det når trykklokket er på plass.

 

Utifra det jeg kan lese, så er det snakk om en trykkoker og en "portabel" varmluftovn. Du lager maten i to omganger, en med trykk (gjennomvarming) og en med varmluft (ferdigsteking). Varmluften gir en grilleffekt, sånn at f. eks. kyllingskinn blir sprøtt. Men det er ingen automatikk mellom de to, så du må bytte manuelt.

 

Oppskjæring må du nok bruke kniv selv på.

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Ja du har vel rett. Man kunne jo komme til å tro at det var et artistisk bilde hvor de har "morphet" inn et og samme lokk i to forskjellige stillinger  ;)

Ihvertfall dersom man ikke ser nøye etter på håndtaksammenlikning..

 

1a2abc34-dd34-46c9-8477-524965d3c80f_2.e

Endret av G
  • 1 måned senere...
Skrevet

Airfryer er bra for ting som er best med en brun overflate. En trykkoker er bra til egg, grønnsaker (damp), poteter, og gryter (har ikke laget det ennå). Pinnekjøtt i trykkoker er nam!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...