Gå til innhold

Startup-ide, hva nå?


Anbefalte innlegg

Hei!

Er en vgs-elev med en startup-ide:) Dette inngår skjæringspunktet mellom IT og bærekraftighet. Har tenkt ut ulike planer, der jeg starter et enkeltmannsforetak, alternativt et AS om den vokser. Hvordan skal jeg komme fram med denne ideen? Har en del erfaring innenfor programmering (siden 14-års alderen), men føler jeg trenger minst 2 andre personer med lik eller større erfaring. I tillegg til realfag (geofag, biologi, fysikk, kjemi, o.l)  Hvordan finner jeg slike personer? Målgruppen for ideen er både privatpersoner, men også bedrifter. Skal prøve å nå både det norske, og internasjonale markedet. 

 

Akkurat nå er hovedspørsmålet hvordan jeg kommer fram med ideen? Er litt redd for å fortelle folk om ideen ettersom de kan prøve å "stjele" den, haha. 

Endret av Ung Spiller
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er kurs rundt omkring i landet som omhandler oppstart av bedrift der man går igjennom idé, markedsføring og økonomi.

Koster noen få hundrelapper å delta tror jeg.

 

Man har også gründermesser og foreninger hvor man kan møte likesinnede og etablere kontaktnett innen de forskjellige bransjene, men i disse sirklene er det også en del haier som er ute etter å stjele idéer.

 

Ideen er vanligvis det enkleste.

Gjennomføring er utfordringen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...