Jump to content

Ung Spiller

Medlemmer
 • Content Count

  282
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2909 profile views
 1. Takk! Hadde du oppgaver om lineær optimering i del 1?
 2. Hei! Jeg har heldagsprøve i S1 om to uker og lurte på hvordan jeg skal være best rustet til den? Bør jeg prioritere tidligere eksamensoppgaver framfor oppgavene i boka?
 3. Hei! Jeg vurderer enten å studere siviløkonomi / samfunnsøkonomi med spesialisering innenfor internasjonal økonomi eller informatikk. Alle disse tre studieretningene krever kun matematikk S1 + S2. Jeg går for tiden i vg2 og har nettopp påbegynt matematikk S1 og fagene rettslære, entreprenørskap og informasjonsteknologi 1. Disse fagene føler jeg er ganske lette og er ganske sikker på at jeg oppnår karakter 6 i standpunkt uten å gjøre så mye. Tanken på at jeg får 6er uten å gjøre så mye "effort" skremmer meg litt og jeg føler jeg kommer til å slite på universitetet mtp. at jeg ikke jobba så mye på vgs. Skulle jeg heller ha tatt realfag? Vurderte å ta kjemi 1, fysikk 1, IT og S1 istedet. Da jobber jeg enda hardere og får en "fortjent" 6er + studiepoeng (!) Jeg fikk 6 i både naturfag og geografi i vg1 og har generelt sett aldri slitt med realfag. Jeg er likevel ikke interessert i realfag, men jeg har kun opparbeidet noen gode studieteknikker som virker. Bør jeg heller bytte til kjemi og fysikk-klassen?
 4. Hei! Lurer på hva Norges fødselsrate og dødsrate er? Finner bare samla fruktbarhetstall (sft) på nett, men ingenting om fødsels- og dødsrate. Altså antall fødte pr. 1000. innbygger og antall døde pr. 1000.innbygger. Hvor kan jeg finne dette? Helst oppgi kilde også:) Takk for all hjelp:)
 5. Hei! Går på vgs og lurer på om dere anbefaler studiet Informatikk: digital økonomi og ledelse ved UiO? Kan man finne attraktive jobber ved endt studie? Er det noe mange arbeidsgivere ser etter? Altså kompetanse i både programmering og økonomi? Takk for all hjelp.
 6. Hei! Går på vgs og lurer på om dere anbefaler studiet Informatikk: digital økonomi og ledelse ved UiO? Kan man finne attraktive jobber ved endt studie? Er det noe mange arbeidsgivere ser etter? Altså kompetanse i både programmering og økonomi? Takk for all hjelp.
 7. Hei! Lurer på hvorfor lønnsforskjellene vil øke dersom alle arbeidstakere får en lønnsvekst på 3%? Altså under lønnsforhandlingene.. Takk for all hjelp:)
 8. Hei Er det gunstig å investere i Netflix-aksjer?
 9. Hei! Går vg1 og skriver en resonnerende tekst. Et av kriteriene er at den skal være minst 5 avsnitt. Kan jeg strukturere teksten min slik: 1. Innledning 2. Avsnitt: fordel 3. Avsnitt: ulempe 4. Min egen erfaring ved flerspråklighet 5.Oppsummering / avslutning Blir det en resonnerende tekst dersom jeg skriver om min egen erfaring?
×
×
 • Create New...