Jump to content

Ung Spiller

Medlemmer
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2351 profile views
 1. Hei! Går på vgs og lurer på om dere anbefaler studiet Informatikk: digital økonomi og ledelse ved UiO? Kan man finne attraktive jobber ved endt studie? Er det noe mange arbeidsgivere ser etter? Altså kompetanse i både programmering og økonomi? Takk for all hjelp.
 2. Hei! Går på vgs og lurer på om dere anbefaler studiet Informatikk: digital økonomi og ledelse ved UiO? Kan man finne attraktive jobber ved endt studie? Er det noe mange arbeidsgivere ser etter? Altså kompetanse i både programmering og økonomi? Takk for all hjelp.
 3. Hei! Lurer på hvorfor lønnsforskjellene vil øke dersom alle arbeidstakere får en lønnsvekst på 3%? Altså under lønnsforhandlingene.. Takk for all hjelp:)
 4. Hei Er det gunstig å investere i Netflix-aksjer?
 5. Evt. kan jeg strukturere den slik: 1.Innledning 2.Avsnitt om fordeler 3.Avsnitt om ulemper 4.Avsnitt om fordeler 5.Avsnitt om ulemper 6.Oppsummering / avslutning
 6. Hei! Går vg1 og skriver en resonnerende tekst om språk. Har valgt å drøfte fordeler og ulemper ved flerspråklighet. Et av kriteriene er at den skal være minst 5 avsnitt. Kan jeg strukturere teksten min slik: 1. Innledning 2. Avsnitt: fordel 3. Avsnitt: ulempe 4. Min egen erfaring ved flerspråklighet 5.Oppsummering / avslutning Er litt usikker på om jeg burde ha med min egen erfaring ved flerspråklighet. Blir det en resonnerende tekst dersom jeg skriver om min egen erfaring?
 7. Hei! Er litt forvirra ang. reaksjonlikningene for elektrolyse av kopperklorid. Jeg forstår at Cu2+ + 2e- -> Cu (kopper) Men hva med kloridionene som blir til klorgass? Blir det: Cl- - 2e- -> Cl2 (klorgass) eller Cl- - 2e--> Cl2 Eller er begge riktige?
 8. Hei. Skriver en oppgave ang. legalisering av hasj i Norge, og lurer på om dere kan skrive for eller motargumenter ved om Norge bør legalisere det eller ikke. Takk på forhånd!
 9. Hei! Er en vgs-elev med en startup-ide:) Dette inngår skjæringspunktet mellom IT og bærekraftighet. Har tenkt ut ulike planer, der jeg starter et enkeltmannsforetak, alternativt et AS om den vokser. Hvordan skal jeg komme fram med denne ideen? Har en del erfaring innenfor programmering (siden 14-års alderen), men føler jeg trenger minst 2 andre personer med lik eller større erfaring. I tillegg til realfag (geofag, biologi, fysikk, kjemi, o.l) Hvordan finner jeg slike personer? Målgruppen for ideen er både privatpersoner, men også bedrifter. Skal prøve å nå både det norske, og internasjonale markedet. Akkurat nå er hovedspørsmålet hvordan jeg kommer fram med ideen? Er litt redd for å fortelle folk om ideen ettersom de kan prøve å "stjele" den, haha.
 10. Hei! Hvilke land er det som har en høy BNP (GDP), men lav HDI?
 11. Oja, da lærer man visst noe nytt hver dag;)
 12. Mener ikke alle troende at deres religion er den eneste som er ritkig?
 13. Hei! Skal snart være med på et quizlag og lurer på hvordan jeg best forbereder meg? Det er en allmennkunnskap quiz, altså det kommer spørsmål fra masse forkskjellig tema, hvor alle burde kunne noe. Hvordan kan jeg best forberede meg på slike "quizzer"?
 14. Det varierer veldig på hvilken linje du velger innenfor studiespes (SSØ, Realfag, osv.) i tillegg til dine personlige interesser. Hvilken linje skal du velge? Hva liker du?
 15. Ta en liten utdanning innenfor økonomi og deretter kan du få en kontorstilling innenfor helsesektoren. Etter hvert kanskje en lederstilling også.
×
×
 • Create New...